Sådan indretter du dit hjem med sexlegetøj

Forleden kom den 28-årige sangerinde, Miley Cyrus, med en vild afsløring i radioprogrammet ”Barstool Radio”. Hun indretter nemlig sin bolig med sexlegetøj, fordi hun mener, at sex og indretning faktisk godt kan gå hånd i hånd.

Og ja, hvorfor egentlig ikke?

Vi har været forbi Sinful.dk og fundet fem stykker sexlegetøj, som du enten kan gemme væk i natbordsskuffen - eller bruge som dekorativ indretning i hjemmet.

The Ass Midget

Julen er måske overstået, men en frække nisse kan man da altid bruge. Med sine 34 cm. i højden og en diameter på 7-11 cm, er den kun til de erfarne brugere i soveværelset. Til gengæld kan alle bruge den, som en lille pyntefigur udenfor, eller måske som en bogstøtte på hylden i hjemmet. På grund af de uskyldige udtryk kan den nemlig sagtens stå fremme.

Indret hjemmet med den frækkeste nisse

 

BumBum Glas Butt Plug Sæt

Kan butplugs virkelig bruges til indretning i hjemmet? Ja da! Især disse tre glas buttplugs i forskellige størrelser, som i virkeligheden ser meget uskyldige ud. Sæt dem på en hylde sammen med andre pynteting og de vil give rummet en lidt frækkere kant. Og husk, hvis dine gæster ved det er en buttplug, så har de mindst lige så frække tanker som dig selv.

Køb butplugs til numsen eller til hylden

 

Zado SM Kors

Mangler du lidt at hænge op på væggen, så er dette kors da en genial dekorativ måde at indrette hjemmet på. Korset måler hele 192 cm i højden, når det er monteret, så det vil med garanti være et godt samtaleemne, når der kommer gæster på besøg.

Det perfekte kors for en BDSM entusiast

 

LELO Luksus Massagelys

Det ligner et almindeligt lys, og det gør det helt perfekt til at skabe en hyggestemning i hjemmet, men faktisk er det meget mere end det. Med et massagelys (sponsoreret link) kan I nemlig give hinanden en sensuel og forførende massage, som en del af jeres forspil. Olien er dejlig varm, men uden at brænde. Samtidig vil den skønne duft vil virke beroligende og stimulerende på jer begge.

Køb et luksus massagelys fra LELO

 

Fetish Fantasy Sexgynge

Her skal du måske være lidt modig, men en sexgynge kan sagtens give lidt ekstra kant til indretningen derhjemme. Den giver en ekstra siddeplads i hjemmet - samtidig med, at den kan bruges til lidt frækkere ting, når gæsterne er smuttet. Kort sagt: Det perfekte møbel, når du gerne vil indrette hjemmet med sexlegetøj.

Køb din egen gynge til hjemmet

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close