Det frække13. april 2021

Sådan holder du længere i sengen

Bliv langtidsholdbar og få mere nydelse i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_-_hold_laengere_i_sengen_1.jpg

Der er ofte stor forskel på, hvor lang tid det tager for mænd og kvinder at opnå orgasme, og det ender derfor med lidt asymmetri i sengen.

Mange mænd får nemlig udløsning før kvinden, hvilket resulterer i, at hun ikke er helt tilfreds efter endt samleje. Derfor ønsker mange også at forbedre deres holdbarhed i sengen, så de kan tilfredsstille deres partner til fulde.

Hvis du oplever problemer med lidt for tidlig udløsning, er det heldigvis noget, du kan fikse. Der findes et hav af løsninger, som kan hjælpe dig med at holde længere i sengen. Det er blot om at vælge den vej, som passer bedst til dig.

Vi har sammen med Sinful fundet nogle tips, som kan hjælpe dig med at forbedre din stamina, så du kan imponere og glæde din partner.

Træning, træning og mere træning

https://imgix.seoghoer.dk/10082-fleshlight-pink-lady-stamina-training-unit-q100-02.jpg

masturbatorrrør med en vagina udstøbning

Ordet træning kan virke afskrækkende på nogle, men i dette tilfælde er det ikke helt så farligt. Der er nemlig ingen undskyldninger for ikke at træne din stamina ved hjælp af onaniprodukter.

Det giver dig endda mulighed for at onanere oftere med god samvittighed, og det er vel næppe noget at klage over.

Her kan du få hjælp fra Fleshlights splinternye Stamina Training Unit serie, som er særligt designet til optræning af stamina. Disse inkluderer blandt andet et masturbatorrør med en vagina udstøbning, en udgave med en anus udstøbning og en model, som tilbyder begge muligheder i hver ende.

https://imgix.seoghoer.dk/24431-fleshlight-stamina-training-unit-butt_01_q100.jpg

Fleshlight med numseindgang

Det er brandets mest sælgende serie på verdensplan, hvilket giver god mening med de vilde resultater, du kan opnå med produkterne. Med en træningsmasturbator fra Fleshlight bliver det let og sjovt at træne sig til at holde længere under samleje.

https://imgix.seoghoer.dk/24432-fleshlight-lady-and-butt-quickshot-stamina-training-unit_01_q100_1.jpg

Fleshlight med indgang i begge ender

Den lette, men effektive løsning
Hvis du ikke har tid til at træne din stamina, kan du heldigvis også løse problemet på andre måder. Der er nemlig udviklet et hav af produkter, som kan hjælpe dig med at holde din rejsning oppe, mens du har sex.

https://imgix.seoghoer.dk/18565-sinful-premium-silicone-cock-ring-set-q100-01_1.jpg

Sinful Premium Silikone Penisring

Her kan du blandt andet bruge Sinful Premium Silikone Penisring, som indeholder 3 forskellige størrelser. Penisringen sættes ned over penis, hvor den strammer let og giver dig en både fyldigere og længerevarende erektion.

Der findes også penisringe med vibratorer, som giver lidt ekstra nydelse til både kvinde og mand undervejs. Marc Dorcel vibrerende penisring har vundet stor popularitet blandt Sinfuls kunder, som blandt andet skriver:

“Jeg er kæmpe fan af det her produkt! Ikke nok med at det øger min fornøjelse væsentligt er vibrationerne i min penis så kraftige at min kæreste også var helt ekstatisk fra første påføring.”

https://imgix.seoghoer.dk/13942-marc-dorcel-power-clit-vibrerende-penisring_01_q100_1.jpg

Marc Dorcel vibrerende penisring

Du får både fordelene ved en almindelig penisring samt ekstra stimulering, der kan tage din og din partners seksuelle samvær til et helt nyt niveau.

Smørelsen er gørelsen
En sidste løsning, som du kan benytte dig af for en længerevarende erektion, er, delay creme. Det er cremer, som er særligt udviklet til at holde din penis stiv i længere tid ad gangen. De skal blot smøres på inden samleje, og herfra kan du give den gas i meget længere tid, end du plejer.

https://imgix.seoghoer.dk/16883-bathmate-control-delay-creme1_1.jpg

Bathmate Control Delay en af de mest populære cremer på det danske marked - og det med god grund! Du smører blot cremen på din penis og herfra, kan du udsætte din orgasme til fordel for både dig selv og din partner.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det 5-stjernede produkt anmeldes af Sinfuls kunder, som:

“Det her funger bare! Jeg har altid haft problemer med for tidlig udløsning, så det her produkt ville jeg ønske jeg havde fundet noget før”

Det er tydeligt, at cremen har gjort stor forskel for mange, og det kan den også komme til at gøre for dig.

Sponsoreret indhold