Sådan gør du den større - uden kirurgi

Foto: All Over

Det lyder næsten for godt til at være sandt. For kunne du – hånden på hjertet - ikke godt tænke dig, at din penis var lidt større end nu?

Sådan har de fleste mænd det, hvad enten de er veludstyrede eller lidt kede af den regnorm, der er gemt godt væk i underdrengene.

En undersøgelse fra University of Kentucky blandt 14.000 mænd har faktisk vist, at hele 45 procent gerne ville have en længere laban.

DENNE PENISPUMPE KAN ØGE LÆNGDEN MED OP TIL 7,62 CM - OG DEN ER PÅ TILBUD

Men for nogle er det ikke nok at drømme sig til en verden, hvor den ser ud af mere under bruseren. Stadig flere gennemgår således penisforlængende operationer, der i visse tilfælde ender skidt og efterlader ejermanden med en ubrugelig, maltrakteret kødklump, mens langt størstedelen retfærdigvis går godt.

Men ønsker du ikke at tage chancen, så er der tilsyneladende andre metoder, oplyser to forskere i urologi fra Universitetet i Torino.

Og den bedste skulle være ‘traction’-metoden. Helt konkret sætter man en penisforlænger på, som manden så går rundt med.

Den trækker i vævet, og resultaterne har været en permanent forlængelse på mellem 1,5 – 2,5 centimeter i det fleste tilfælde, skriver den britiske avis Daily Star.

KØB DEN HER

Den skal bruges hver dag i nogle timer over en periode på fire måneder, før de første resultater overhovedet kan måles.

Men de to urologiske eksperter anbefaler dog ikke, at man rent faktisk gør det.

Sådan virker den - se video her

- De fleste mænd, der tror, de har en lille penis, har det faktisk ikke. Undersøgelser viser forskellige resultater, men vores research antyder, at den gennemsnitlige erigerede penis måler fra cirka 12 centimeter til 15 centimeter, fortæller Dr. David Alessi til avisen.

Han mener, at de fleste mænd med dystre penistanker i stedet burde opsøge en psykiater og ikke en kirurg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close