Det frække30. april 2016

Sådan finder du det bedste sexlegetøj

Sexlegetøjsmarkedet er noget af en jungle, og som kvinde er der ekstra meget, du kan vælge imellem. Det har vi samlet lidt vejledning til her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fladlus_0.jpg
 Foto: All Over

Uanset om du skal købe sexlegetøj til dig selv, til dig og din partner eller til din partner alene, bør du gå frem efter de tjekpunkter vi gennemgår i denne artikel. På den måde kan du gå mere målrettet frem og spare dig selv for en masse klikken rundt inde på nettets mange sexshops.

Bitten fra Sexshop.dk giver dig her en introduktion til de forskellige typer sexlegetøj og hvordan du finder den slags, der er bedst til netop dig.

Videotekst: Bitten fra Sexshop.dk giver dig her en struktureret fremgangsmåde til hvordan du finder det bedste sexlegetøj.

Hvem skal bruge sexlegetøjet?

Først og fremmest skal du finde ud af hvem af jer der skal have gavn af sexlegetøjet. Er det til dig selv, til din partner eller er det noget I begge skal kunne få gavn af?

I sidstnævnte tilfælde skal du ind at kigge på den kategori sexlegetøj der hedder parlegetøj. Her er fjernbetjent sexlegetøj, som f.eks. We-Vibe’s parvibrator, et hit. Det er fedt på to måder. Først og fremmest kan du få ham til at fjernstyre vibratoren når du har den på. Det kan gøres fra mobiltelefonen så han kan tænde godt op under dig når han er på vej hjem. Dernæst kan du beholde den på når I er sammen, så han også får glæde af de gode vibrationer.

Se sexlegetøj til par på Sexshop.dk’s webshop.

Er det sexlegetøj til dig alene, kan du vælge mellem dildoer, vibratorer og alskens andet sexlegetøj i Kvinde-sektionen på de forskellige sexshops. Til ham er der både produkter som fleshlights og andre former for masturbatorer han kan fornøje sig med alene, og ting han kan have på mens i er sammen. F.eks. en penisring med indbygget vibrator.

Hvor skal det bruges?

Hvor på kroppen skal sexlegetøjet bruges? Skal det bruges vaginalt, analt eller f.eks. på brystvorterne. Mulighederne er mange, og de fleste sexshops på nettet har opdelt deres site i særlige sektioner for de forskellige kropsdele.

Vigtigst er det selvfølgelig at du vælger et sexlegetøj, der kan stimulere dig dér hvor du er allermest følsom og modtagelig.

[node:aller-related-content]

Hvor erfaren er du?

Har du brugt sexlegetøj før, går du helt anderledes til værks når du skal vælge nyt sexlegetøj. For du ved allerede noget om effekten af sexlegetøjet i praksis.

Men er du knapt så erfaren, eller har du aldrig prøvet det før, kan det nemt gå galt. Som f.eks. da Danni Sigen skulle være smart og sætte et vibrerende æg op i anus i stedet for en butt-plug. Havde han vidst mere om sexlegetøj, ville han vide at man aldrig stopper noget op bagi der ikke er en stopper på. Det giver sådan nogle pinlige ture til skadestuen.

Hvornår skal de bruges?

Endelig er det også vigtigt at overveje hvornår sexlegetøjet skal bruges. For der er bare nogle situationer hvor man ville ønske at ens sexlegetøj var mere lydløst.

Vil du vide mere om hvordan du vælger det bedste sexlegetøj, har Sexshop.dk udgivet en guide her.

Sponsoreret indhold