Det frække13. august 2016

Sådan får du sex på 1. date

Respekterer du ikke tredjegangsreglen? Se her hvordan du omgår den
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/sex-p%C3%A5-f%C3%B8rste-date.jpg
 Skrevet af Gitte Holm - Foto : Shutterstock

Vi er alle forskellige, især når det kommer til vores seksuelle præferencer. For nogle er det absolut uhørt at kaste sig ud i et seksuelt forhold med en man ikke kender specielt godt, hvor det for andre ikke kunne gå hurtigere med at kaste sig ud i sexlivets mange glæder. Og hvis man er veltilpas i sin krop, har styr på ens egne grænser og hvor de går, så ser sexolog, Sara Skaarup, intet galt i at man har sex på 1. date.

- Sex er sundt, super fedt og sjovt, og hvis begge parter er enige om de forventninger og har afstemt dem, så er det kun de der er involveret i legen der skal vurdere, om det er okay at have sex på den førse date, udtaler Sara Skaarup.

Og der kan være visse fordele, ved at have sex tidligt i forholdet:

- At have sex på første date, kan fjerne lidt af det pres man føler omkring det at have sex med en helt ny person. Når det er "klaret" har man set hinanden nøgne, og så er man kommet et stort skridt. Det er også en måde hvorpå man hurtigt kan fornemme, om man matcher seksuelt siger Sara Skaarup.

Husk kondomer på første date

Hvordan får du din date med hjem i seng

Hvis man gerne vil have sin date med hjem til lidt dyneleg, så skal du spille dine kort rigtigt. Det handler om at være ærlig omkring hvad det er man er ude efter.

- Sara Skaarup fortæller: Du kan øge dine chancer for at score markant, ved at være ærlig omkring dine hensigter fra start. Vær ærlig fra start af, og fortæl du er på udkig efter en hed omgang lagengymnastik. Undgå at fortælle din date at du leder efter den eneste ene, hvis du i virkeligheden bare vil have sex. Ved at gøre det på den måde spilder du ikke nogens tid, og du undgår at din date føler sig uretfærdigt behandlet.

Føl dig ekstra knaldbar i frækt lingeri

Hvis du vil score en person handler det om, at du skal få den person til at føle sig veltilpas og værdsat, mener Sara Skaarup og fortsætter:

- Det siges at kvinder falder for de komplimenter de får, og mænd falder for den beundring de oplever fra andre - men det er ikke de eneste faktorer der gør sig gældende. Stort set alle kan kan lide at nogle viser interesse for en, og spørger ind til personens liv. Jeg tror ikke på scoretricks, og de engangsknald du får snydt dig til, bliver nok ikke noget nær så skønne som de oplevelser hvor den anden person er helt med på.

Et stensikkert knald

Det er fornuftigt at være påpasselig når du vælger at dyrke sex med en du lige har mødt. Du skal være afstemt med dine følelser, og ikke ende med at fortryde noget efterfølgende, og så skal du naturligvis også være obs på uønsket graviditet og kønssygdomme.

[node:aller-related-content]

- Husk at brug kondomer, for du har ikke den fjerneste idé om, hvor personen sidst var. For en sikkerheds skyld kan du også, som kvinde, give en ven besked på hvor du er under din date, just in case siger Sara Skaarup.

Sponsoreret indhold