Det frække 27. maj 2019

Sådan får du hans ansigt mellem dine ben

Her er badedragten, hvor du kan få din kærestes ansigt anbragt mellem dine ben. Eller hvad med din mis?
Foto: Yes Custom

Vi har to gode nyheder til dig. Først om fremmest er strandsæsonen snart på vej. Og mindst lige så god er nyheden om, at du kan få din kærestes ansigt mellem benene, når du har lyst. Nok især på stranden.

For det amerikanske firma Yes Custom tilbyder nemlig sine kunder at købe badedragter, hvorpå du kan få trykt dine egne billeder.

Foto: Yes Custom

Her kan det være smart, at barbere hagen først ....

Der er naturligvis ikke noget nyt i, at man kan få påtrykt egne billeder på tekstil, men denne virksomhed lover altså, at produkterne er af ypperste kvalitet og varer hele livet.

Alt er håndlavet, og din mis eller din mand bliver genskabt efter alle kunstens regler og bliver derefter en del af din badedragt og næsten en forlængelse af din egen krop i det tætsiddende materiale.

Du kan også bare købe mere klassisk frækt lingeri her ;-)

Nu kunne der naturligvis sidde et par stykker derude, som hellere end gerne vil betale for at slippe for at gå rundt med en beklædningsgenstand med deres kæreste på. Men lad os i den forbindelse minde om, at det vil være en fremragende hadegave eller måske en oplagt sag til en polterabend eller firmafest, hvor man kan redde sig en lønforhøjelse, når man viser chefens ansigt på brystet.

Foto: Yes Custom

Dette er kun en blandt mange modeller. (Foto: Yes Custom)

Du kan naturligvis også få din egen søde mis mellem benene. For de tilbyder naturligvis også badedragter og bikinier med dyremotiver. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Testvindende minivibrator til kun 89 kroner? Se her

En personaliseret badedragt koster lidt over 130 kroner plus fragt forstås, og så tilbydes der naturligvis også frække trusser, toppe, leggins, kjoler, sko og hættetrøjer. Samt et pænt udvalg af tekstiler til ham.

Sponsoreret indhold