Det frække9. september 2016

Sådan får du frækkere sex hjemme i privaten

Undgå monotonien i soveværelset. Sådan kommer du i gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_fraek_sex.jpg
 Foto: All Over

Hvis du troede, at det kun er muligt at have sex i soveværelset, så tro om igen.

Du kan nemlig invitere din partner på nydelsesfuld og pirrende sex i hele privaten, hvis du tænker ud af boksen.

I samarbejde med Sinful.dk, kommer vi derfor med 3 gode anbefalinger af, hvor i huset du også kan have god sex.

3 anbefalinger: Sådan har du sex udenfor soveværelset

1. Vi starter i badeværelset

Normalt har de fleste par stående sex i bruseren. Men det kan det være svært at have stående sex i en bruser, da det både er glat, men også kræver styrke og erfaring for at udføre bestemte sexstillinger.

Sagt med andre ord – det er bestemt ikke for nybegyndere.

Vil du gerne have sex med din partner i badeværelset alligevel, så er der heldigvis en løsning.

Hvis I har et badekar, så fyld dette halvt op, og udfør stillinger, hvor kvinden sætter sig ovenpå manden. Brug her en LELO Tiani parvibrator, der tåler vand.

Det er også muligt at udføre en stående Doggy-style i badeværelset, hvis I bruger håndvasken til at tage fra med. Hvis denne er for høj, så brug kanten af badekarret til at støtte jer op ad.

Få den rette stemning ved at starte eller slutte af med et langt karbad, hvor der er stearinlys tændt. Gør det pirrende med et Senze massagelys, som både er med til at skabe den rigtige stemning, men også kan bruges til at dryppe direkte på huden.

2. Brug jeres hjemmekontor

Hvis I har et hjemmekontor, har I også en kontorstol. Og det er faktisk hvad I skal bruge for at lege rollespil som overordnet og ansat – eller rektor og skolepige.

Hvis dette frister, så sørg for at have en klassisk skolepige uniform til rådighed, da det vil gøre, at det er nemmere at leve sig ind i de nye roller. Denne uniform er i et frækt design med ternet nederdel og hvid bindetop.

Når uniformen er på – til de modige – så skal I igang med at bruge kontorstolen. Dette gør I ved at manden sætter sig som normalt, og herefter placerer kvinden sig siddende på manden, men med ansigtet vendt væk fra mandens.

Herefter, kan I selv styre tempoet, og kvinden kan bruge armlænet til at støtte sig op ad imens bevægelserne øges eller sænkes.

Brug her en klitorisvibrator, det kan være LELO Alia klitorisvibrator, som kan placeres imens I er i gang med de heftige bevægelser. Denne kan I skiftes til at holde fast, da manden har god mulighed for at bruge arme og hænder.

3. Stuen er jeres andet soveværelse

Den sidste anbefaling er et rum, som minder om jeres soveværelse. Nemlig stuen.

Stuen er helt oplagt, og det andet bedste rum i huset at have sex i sammenlignet med soveværelset.

Grunden til dette er, at der både er mulighed for at udnytte sofaer, lænestole, stuebordet og tilmed, er der ofte bløde tæpper på gulvet i en stue. Her kan I altså også tage en omgang hed sex på gulvet, da underlaget er blødt.

[node:aller-related-content]

Hvis I skal pifte sexlivet op i stuen, er det dog sofaen, som I skal fokusere på.

Her kan I gå i gang med en stående Doggy, hvor kvinden læner sig ind over ryggen på sofaen. Det vil være en af de bedste måder at udføre en stående Doggy, da kvinden har et blødt underlag at støtte sig op ad på maven. Tilmed kan det give mulighed for dyb penetrering, da der er mulighed for at ramme dybt her.

En god stilling her er tilmed hvor manden sidder som normalt i sofaen, imens kvinde sætter sig på ham og begynder at udføre en Cowgirl. Denne er behagelig for manden, da ryglænet giver støtte, og for kvinden, da manden især kan støtte mere end normalt.

Brug testvinderen LELO Tiani 2 for at gøre chancen for orgasme for begge parter endnu større.

Sponsoreret indhold