Det frække5. september 2016

Sådan får du et godt engangsnkald

Tag en ven, der har brug for et one-night stand
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/engangsknald.jpg
 Foto: Shutterstock

Er du single og er det længe siden du har haft sex? Måske er det på tide at fange en fræk fyr eller dame til et one night stand og give en oplevelse, de sent vil glemme.

Udforsk og eksperimenter med dit one night stand

Eftersom dit one night stand kun kommer til at være den ene nat, så find en mand der ikke er den type du normalt ender med. Hvis du ikke har haft sex med en ung fyr, en mørklødet, en intellektuel eller en skaldet - hvorfor så ikke gøre det nu? Det er din aften, og din mulighed for at prøve noget nyt, så udnyt det!

https://imgix.seoghoer.dk/media/tk/koeb-erotiske-noveller-tidenskvinder.jpg
 Foto: Shutterstock

Find et trygt one night stand

At føle sig tryg er et stort plus når du skal have dit one night stand, også selvom det principielt handler om at være fri og slå sig løs. Du kan finde dit one night stands i din nære omgangskreds, gå efter en af dine venners venner eller en bekendt i et led længere ude, som kan godkendes af en du kender. Hvis du dog alligevel vælger en helt fremmed, så gå hjem til dig i stedet for ham, eller find et hotel - og giv besked til en bekendt om hvor du befinder dig henne.

Glem ikke kondomet

Det absolut vigtigste remedie når det kommer til et one night stand er, kondomer! Der findes kvinder der mener, at ansvaret for at have kondomer ligger hos manden eller at kondomer er en party pooper, og det kan man diskutere om er rigtigt er forkert. MEN, der findes ikke det one night stand der gør det værd at få diagnosticeret HIV. Derudover er det heller ikke ligefrem en fest at have kønsvorter eller klamydia. Så sørg for at have godt med kondomer, også i tilfælde af de skulle gå i stykker eller lignende.

Køb lækre kondomer her

Husk realismen

Det sker at one night stands ender med at blive til lange romantiske forhold, men det er nok ikke det du skal regne med som udgangspunkt. Hvis du vil have et one night stand, så drop snakken om hvad jeres børn skal hedde og hvor i skal bo, så snart I ender i sengen sammen. Det fremstår ikke specielt sexet for manden og virker også en smule desperat. Nyd din frække aften og hold forventningerne en tand lavere.

Kontroller alkoholprocenten

Det kan være udmærket at drikke et par shots for at tage modet til sig, men at drikke sig helt ned til et niveau hvor man ikke kan forholde sig kritisk, det er en dårlig idé. Sigt efter et stadie hvor du er lettere snalret, og ikke plørestiv. Hvis det skulle ske at du fik en tand for meget, så prøv i stedet at få hans mobilnummer.

Lær fra dine venner og veninder

Det er naturligvis dig selv der bestemmer hvem du vil hive med hjem, men hvis du har kastet en bakke med shots ned, så kan det være en god idé at vende det med en du kender. Hvis der er andre i din omgangskreds der har været i seng med samme fyr, hvorfor så ikke høre deres mening? Det er bestemt ikke alt der er som det ser ud til, og nogle bad boys kan være bad boys på den dårlige måde.

Luk munden

Bør man alligevel fortælle den udvalgte person til sit one night stand, at man altså ikke er interesseret i noget seriøst? Det er en sød tanke, men det kan altså også være en temmelig stor lyseslukker. Denne type sex er action, ikke lange udredelser - medmindre det er en du kender godt i forvejen. Her vil det måske være en god idé at få talt igennem hvad det er I har gang i.

Sådan lukker du munden på ham

En fræk ferie

Et one night stand er for mange det oplagte sted at have et one night stand: Ingen fortid, ingen fremtid - kun nuet. Når du er på ferie vil du også som regel have et hotelværelse i kan mødes på. Så de varmeste ferie anbefalinger herfra, bare slå dig løs!

Lær nye tricks af dit one night stand

Når det kommer til at lære ny tricks i sengen, så er et one night stand det oplagte sted. Her kan du teste ting du altid har ville prøve men aldrig har fået gjort. Vær derfor åben over for anderledes sexstillinger og oplevelser, måske kan du finde noget du bliver helt vild med.

Tak for denne gang

Efter hvad der forhåbentligt har været et fantastisk one night stand, skal I så sove sammen? For nogle kvinder er det svært at give slip her, men det vil nok være lidt smartere at få sovet ordentligt i din egen seng, end at skulle vågne op til ham næste morgen. Det smarteste er at smutte efterfølgende, for det kan hurtigt blive lidt akavet hvis I vågner op i ske, rodet ind i hinandens arme.

Ringer du til et one night stand?

Er det værd at udveksle telefonnumre, når det handler om to skibe, der mødes i natten? Tja, hvis du skulle få lyst til lidt let lir en anden gang, så er det måske meget smart at taste hans nummer ind med det samme. Få hellere hans kontaktinfo end at udlevere din eget. Og lad nu være med at love at ringe. For måske gør du det ikke, og der er ingen grund til at stresse dig selv og forvirre ham med tomme løfter.

[node:aller-related-content]

Undgå stalking

Lad være med at involvere dig i dit one night stand på Facebook! Hvis du virkelig er ude efter noget uforpligtende, så skal de ikke have mulighed for at hjemsøge dig hver gang du går på Facebook. Undgå for guds skyld også, at han får film eller billeder af dig som du ikke vil være stolt af i ædru tilstand - man ved aldrig hvor sådan noget kan havne henne.

Lad være med at skamme dig

Der er ingen grund til at få dårlig samvittighed over dit one night stand. Der er ingen grund til at føle sig skyldig over at have haft en dejlig oplevelse. Hvis du derimod har tilfældig sex med en masse og det bliver et mønster, fordi du i virkeligheden savner en kæreste - så skal du nok stoppe op og tænke dig om en ekstra gang.

Sponsoreret indhold