Sådan får du et frækt forspil

Foto: Shutterstock

De fleste kvinder tror, at et frækt forspil ikke er noget deres mandlige partnere interesserer sig for, men det er helt forkert mener sexolog, Jakob Olrik. Mænd kan godt lide forspil, men de tænder på en anden form for forspil end kvinder. Læs med i denne artikel og få en guide til, hvordan du bringer ham i kog så han får lyst til også at forkæle dig.

Forføringens kunst

Det er tid til at forføre din mand: du har dæmpet lyset, tændt op for de velduftende lys og nu skal de ske! Lyder situationen bekendt? Hvis du ikke har haft stor succes med den strategi når det kommer til forspil, så er det fordi du griber det forkert an. Men virker den type forspil faktisk i dit parforhold, så mener Jakob Olrik at du er smadder heldig, for du griber det stadigvæk forkert an. Jakob Olrik har undersøgt forspil og hvilken type forspil mænd og kvinder er vilde med.
Hvis din partner bliver ophidset på trods af, at du har arrangeret stearinlys og massage, så betyder det ikke at han tænder på det. Det betyder derimod, at han tænder på at kvinden tænder på det - og fordi han ved der kommer sex ud af det. Men at tro manden tænder på det, det er indbildning.
Jakob Olrik, sexolog

Køb en app-styret vibrator

Forspil kan også tænde mænd

Det er en velkendt kliché, at forspil er kvinders favorit mens manden gerne vil springe udi sex med det samme. Rent seksuelt tænder mænd lige så meget på forspil som kvinder, men der er tale om en anden slags forspil. Det er de fleste kvinder ikke bevidste om.

Jakob Olrik forklarer, at kvinder ofte er sanselige og tænder på stemningen og den langsomme opbygning af akten. Men mænd er mere visuelle og derfor skal du som kvinde appellere til hans øjne og det han ser.
Vi mænd vil se hvad vi laver! Det er enormt frækt at kunne se hvad der foregår. Af den grund er der nok også en del diskussioner i parforholdene rundt om i landet, om hvorvidt lyset i soveværelset skal være tændt eller slukket under sex.
Jakob Olrik

Prøv med dans

Jakob Olrik mener ikke, at forspil er en feminin ting. Ofte ender det med at være stearinlys fordi det er nemmere end at prøve nye ting og bryde rutinen - men det handler altså om at give frit spil for det nye.

For at tænde din partner skal du altså appellere til hans syn, og her går en dans eller striptease rent ind, eller lige i kalorius som Jakob Olrik siger. For mange er det dog vanskeligt at kaste sig ud i noget som striptease, men det er pjat mener han.

Et vibrator-æg giver dig den vildeste orgasme

Kvinders ligestilling er blevet prentet ind i hovedet på dem siden de var unge, og derfor synes de, at sådan noget som striptease er nedværdigende. Men hvorfor i alverden skulle det være det? Det er kvinden der har magten i en striptease, fordi manden hungrer efter hende, og det er der da ikke noget nedværdigende i.
For andre er de frygten for de overflødige kilo der står i vejen for en fræk dans. Men det handler om at give slip og droppe forfængeligheden, ligesom det at kæmpe for slukket lys i soveværelset ikke bringer noget godt med sig.

Kvinder har jo overordnet set ikke noget imod at danse med deres veninder så snart alkohol er i blodet, og det står mændene og tænder på. Det er dét der skal med ind i sexlivet råder Jakob Olrik. Et sted at starte kunne være, at gå til strip i fitness eller salsa, for det vil uden tvivl sætte gang i sexlivet, siger han.
Jakob Olrik

> Læs også : Gør sex til en fornøjelse for jer begge med en penisring

Udnyt mandens medfødte jagtindstinkt

At pirre manden er trick nummer to som du kan bruge. Mænd er født med et jagtindstinkt, og det skal du udnytte. Manden vil have følelsen af, at han nedlægger kvinden som var det et bytte - så lad være med at give dig hen som det første siger han. Du skal i stedet sige "ja, ja, ja" men dernæst ombestemme dig og ikke ville. Det vil pirre ham og han vil ikke kunne styre sig. Jo længere du kan holde ham hen, jo bedre.
Der findes ikke noget mere ophidsende at du har ham foran dig, men holder ham væk i en armslængde. Under akten kan du også trække dig lidt tilbage hsit og her, også helt hen til orgasmen. Manden er fokuseret på det han ikke kan få, og hvis du spiller lidt uopnåelig vil du gøre ham helt vild.
Jakob Olrik

Her er der tale om et forspil der fungerer, fordi manden er ude efter det han ikke kan få, siger Jakob Olrik.

Forsøg dig med en lapdance i aftensmaden

Tænk sex ind i nye rammer, og prøv for eksempel at overraske ham når han mindst tror der venter sex.

Overraskelse og det uforudsigelige er noget mænd er vilde med, og derfor kan det med at prøve sex andre steder end soveværelset være en fantastisk god idé. Sex skal ikke blive trivielt, og mænd tænder hurtigere end kvinder. Det vil sige, at hvis du begynder på en dans midt i aftensmaden, så er din mand altså frisk med det samme.
Jakob Olrik

Jakob Olrik pointerer, at seksualiteten dør for både manden og kvinden, hvis sex bliver en rutine. Derfor er det vigtigt at bryde mønstrene og droppe de faste skemaer. Jakob Olrik mener, at kvinder har et større ansvar på det område end man umiddelbart tror. Kvinder forventer ofte, at mænd kan massere og tænde dig på diverse måder, men du skal som kvinde også forsøge at blive bedre ved at tage initiativ til at lære nye tricks som du kan overraske med - eksempelvis, et stripshow.

Prøv at danse og give slip på dig selv i et frækt kostume

Magten ligger i forspillet

Når det kommer til sex skal manden ikke være i tvivl om hvad der skal ske. Hvis du tager initiativet til sex skal du ikke nøjes med bare at insinuere, du skal gøre det helt tydeligt så han ikke skal gætte sig til hvad han skal gøre.

Du skal som kvinde tage styring og ikke være bange for det. Det er frækt når en kvinder dominerer så det bløde forspil ryger ud siger Jakob Olrik og laver en sammenligning mellem forspil og magt: Magten i forspillet ligger i, at det er den person der tænder den anden der har magten over hvornår de skal have sex.

Mænd kan tænde på det bløde forspil med stearinlys og massage fordi han så ved, at det er ham der har magten til at tænde hende. Men du skal også som kvinde bruge din seksuelle magt, og starte forspillet hvor du tænder ham, pointerer han.
Jakob Olrik

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close