Det frække13. juli 2016

Sådan får du den stenhård

Hvad gør du, hvis den ikke er så hård, som den plejer?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful1.jpg
 Foto: Sinful.dk

De fleste mænd har oplevet episoder, hvor vedhænget, dilleren eller penis – ja, kært barn har mange navne - ikke vil samarbejde.

Det kan enten være, når du får en rejsning, hvor du ikke ville have den, eller endnu værre, at du gerne vil have en rejsning, men ikke kan få den.

Derfor kan du ikke få den op

Som mand, kan det være mange årsager til, at du ikke kan få en rejsning.

Det kan skyldes psykiske problemer, diabetes, forhøjet blodtryk, stress, depression – eller en for stor kærlighed til alkohol og rygning. Begge noget, som kan være svært at skære ned på som mand.

4 gode grunde til at bruge dette sexlegetøj

Hvis du oplever problemer med at få den op at stå, er der heldigvis et meget simpelt stykke sexlegetøj på markedet, som kan forbedre din præstation i sengen.

Hos Sinful.dk, bliver der solgt godt ud af de populære penisringe. En penisring sørger for at holde blodet ude i penis, og hjælper dig derudover på 4 klare måder.

  1. Du bliver mere følsom
  2. Du opnår en mere fyldig erektion
  3. Du får en hårdere erektion
  4. Du kan selv styre din seksuelle udholdenhed.

Hvis du ikke har prøvet en penisring før, er det en god idé at starte ud med et begyndersæt af penisringe.

Ringene er lavet af silikone, og er derfor bløde og fleksible, og kan bruges under samleje eller onani. Hvis du vil opnå ekstra nydelse, kan du også prøve kræfter med at sætte en penisring omkring pungen. Det vil gøre hele oplevelsen endnu mere pirrende.

Sponsoreret indhold