Sådan får du den håndfri orgasme

Foto: All Over

For rigtig mange kvinder er orgasmen det forjættede land. Og undersøgelser viser da også, at op imod 80 procent af alle kvinder kan have svært ved at komme alene fra penetration, mens hver tredje har svært ved at komme, når de er sammen med en mand i det hele taget.

Men der findes faktisk kvinder, der kan komme helt uden nogen form for berøring. I stedet pirres den største sexmuskel af dem alle: Hjernen.

Således findes der såkaldt erotisk hypnose, som kan hjælpe den hypnotiserede til at nå klimaks kun ved tankens kraft.

Er tankens kraft ikke nok, så er der orgasmegaranti med en Magic Wand.

- Mens du ikke kan ændre den måde, din hjerne reagerer på de beskeder, du sender til den, så kan du ændre de beskeder, du sender til hjernen, siger sexstrateg Jacqui Olliver fra End the Problem til Medical Daily.

- Det er derfor, det betyder så meget, hvordan du organiserer dine tanker og handlinger.

Har du prøvet en Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator?

Han foreslår, at man kaster sig ud i en meditativ tilgang til de berøringsfri orgasmer. Det kan enten ske verbalt eller gennem musik. Blandt andet ved hjælp af Binaural Beats Ultra, der kan købes her eller findes på Spotify.

Her hævdes det, at du kan opnå en orgasme blot ved at sætte høretelefoner på og fokusere på din vejrtyrækning og ellers flyde med musikken og lade dig ophidse. Her skulle man kunne opnå enten ’lynorgasmer’ også kendt som tørorgasmer eller ’ægte orgasmer’.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close