Det frække28. juli 2016

Sådan får du bedre sex med de rette dufte

Lugtesansen har indvirkning på vores hukommelse, på vores smag og sågar også på vores ”parrings”-lyst. Og det er selvfølgelig sidstnævnte, vi vil se nærmere på her. Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave, siges det, men vejen til hans pik går åbenbart igennem hans næse. Læs med her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/armhule_1.jpg
 Foto: All Over

Din partners feromoner – et kemisk signalstof som vi alle udskiller, og som vi ikke vil komme med store, forkromede og nørdede redegørelser om her – giver dig lyst til sex med ham, ligesom dine feromoner giver din partner lyst til at have sex med ham.

F.eks. kan armsved – ikke nødvendigvis i rigelige mængder efter en lang, hård arbejdsdag, men bare lidt – sæd og urin have denne effekt. Men visse dufte fra naturen – som f.eks. træ, peber, safran og mange andre kan have den samme seksuelle tiltrækningseffekt.

Det har man naturligvis forsket i, så man kan hjælpe sexduften lidt på vej. Hør Bitten fra Sexshop.dk fortælle om nogle af de produkter, du kan finde på markedet. Bagefter kan du læse mere om, hvad du kan bruge produkterne til.

Forfør dit offer

Nu er det jo ikke os alle – nok endda ret få – der bryder os om at gå rundt og lugte af tis eller sved for at være sikker på, at aftenen får en happy ending, når vi skal i byen. Tværtimod hopper vi under bruseren, smører os med velduftende creme og sprayer os med deodorant og parfume.

[node:aller-related-content]

Det er også fint nok, men skal du have succes, så kan du med fordel skifte din parfume ud med en elskovsduft, der får mændene til at summe om dig som fluer om en sukkermad. Så er det jo bare at vælge og vrage.

Men pas på! Du går måske selv i en fælde, for der findes en spray til mænd med samme effekt – altså bare med omvendt fortegn, den skal lokke kvinder til i stedet for mænd – og så skal du slås med alle de andre piger, der summer om ham. For nu er det ham, der kan vælge og vrage. Men på den anden side, hvorfor skulle han ikke vælge dig – du dufter jo af sex.

Du kan selvfølgelig også vælge at bruge den på din partner – sum rundt om ham flere gange i løbet af dagen – så han rigtig får færden af dig – og få en ekstra opstemt mand i dobbeltsengen om aftenen.

Et pift til sengetøjet

Sørg for rent sengetøj – måske kan du hænge det ud, så det får duften af frisk luft. Men vil du gøre noget ekstra ud af det, kan du også spraye sengetøjet med en euforiserende duft – det får både din og din partners sexlyst op i omdrejninger.

Der er noget i luften …

Sponsoreret indhold