Sådan er det at brække sin penis

Foto: All Over

Få ting kan få det til at vende sig i en mand som tanken om, at der sker noget med hans penis. Bare begynd at tale om udslæt, sygdomme eller velplacerede slag.

Og så er der det allerværste mareridt – hvis du ellers ser bort fra tanken om, at du vågner op ved, at kæresten har klippet den af: Forestil dig, at du brækker din pik.

Du har hørt, at det skulle være muligt, men du har aldrig selv prøvet det eller mødt en, der faktisk har. Det har vi heller ikke her på redaktionen. Til gengæld har vi været så ’heldige’ at læse historien fra en, der har.

Og det sker typisk, når en erigeret penis møder en stærk kraft i forbindelse med et samleje. Dog kan en særligt aggressiv form for onani også gøre udfaldet.

Undgå disse problemer med en fræk sexdukke

En mand, der kalder sig Bobby Box, fortæller sin historie i Women’s Health.

Det hele gik ned nytårsaften, hvor hans kæreste sad omvendt på ham.

Det var i sig selv dejlig sex, men mens vi var i ’reverse cowgirl’-stilling, skete der noget. Mens vi havde sex, hørte jeg et knæk.

- Jeg blev helt blød med det samme og følte en skarp smerte fra roden af min pik.

Har du glidecreme?

Den svulmede med det samme op (ikke på dne gode made), og ifølge Bobby så hans kønsdele ud som om, der var en lille vandballong under huden, og dele af den krøb op af skaftet.

Herefter pegede hans ellers lige penis helt skævt. Smerten føltes som en muskel, der var flået over.

- Kvart i elleve samme aften så min penis ud, som om jeg havde fået et blåt øje. Min pik var også meget tykkere end før. Jeg havde intet imod den bivirkning, men på det tidspunkt, var jeg sikker på, at min tilstand blev værre.

- Næste morgen havde de mørke skader fuldstændig omringet min pik. Der var måske kun hud på størrelse med en mønt, der ikke var mørkt og skadet.

Hans pik var blå, og hans pung var næsten sort.

Her kan du købe kondomer billigt og diskret

Lægen havde aldrig set noget lignende, men helt grundlæggende var der ikke meget at stille op.

- Jeg blev bare nødt til at vente på, at min pik helede sig selv. Det yderste led af min penis var revet over, og blodet, der holdt min erektion oppe, kunne ikke komme væk igen. Derfor skrammerne.

Bobby kunne ikke have sex i tre uger, men i dag ser den igen normal ud, selv om der fra tid til anden stadig opstår smerter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close