Det frække17. marts 2016

Så stor en penis foretrækker du

Men der er forskel på, om det er til et forhold eller et engangsknald
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foretrukken_penisstoerrelse.jpg
 (Foto: All Over Press)

Skal man tro pornoindustrien, kan kvinder ikke få dem store nok. Men en ting er, hvad man ser på skærmen, og noget andet er virkelighed. Og her har masser af fyre, der ikke er udstyret som hormonpumpede hingste en fin chance for at være med.

For i den engelske avis Daily Mail berettes om en undersøgelse foretaget af University of California i Los Angeles og University of New Mexico, hvor et større antal kvinder har skullet vurdere, hvad der egentlig er den perfekte størrelse på en erigeret penis.

Frygt ikke, hvis du ikke har den perfekte størrelse - der er masser muligheder. Find dem hos Sexshop.dk

Det foregik i praksis ved, at 75 kvinder betragtede 100 forskellige 3D-printede pikke, og konklusionen lød, at den foretrukne længde var 16 centimeter med en omkreds på 12 centimeter.

Det var forudsat, at den tilhørte en ejermand, de gerne ville have et længerevarende forhold til.

Var der derimod tale om en engangsfornøjelse, var kvinderne lidt mere grådige. Således foretrak de en penis på 16,5 centimeter med 12,67 centimeters omkreds.

- Kvinder foretrækker somme tider forskellige størrelser i forskellige situationer på forskellige tidspunkter, så der er en rigtig god chance for, at en hvilken som helst fyr er en eller andens ideal alt efter, hvilket forhold de efterspørger, siger undersøgelsens Dr. Nicole Prause.

Find den perfekte størrelse på Sinful.dk

Og en af årsagerne til, at den ikke må være alt for stor, er, at den kan forårsage rifter.

- Alle samlejer forårsager slitage og skubber bakterier ind i skeden. En større penis giver flere rifter og skubber flere bakterier ind. Det er ikke smart til et længerevarende forhold.

- For at maksimere chancerne for at få mest mulig seksuel nydelse, giver det mening, at kvinderne måske foretrækker en stor omkreds, som får klitoris tættere på friktionsområdet, og som også vil stimulere de indvendige nervebaner hos klitoris mere, vurderer Nicole Prause.

Men husk nu, at det ikke er størrelsen, men gørelsen.. Tilfredsstil din kvinde til fulde med sexlegetøj fra Sinful.dk

Sponsoreret indhold