Det frække23. januar 2017

Så slem er mobilen for dit forhold

Er du slem til at bruge din telefon? Måske du skulle lægge den lidt væk derhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smartphone.jpg
 Foto: All Over

Kender du situationen? I har spist en god middag og ryddet op. Ungerne er lagt i seng, og det er endelig tidspunktet, hvor I enten kunne sidde og se en film sammen eller endnu bedre – kysse og knalde.

Men i stedet for marital hygge tager kæresten sin mobil frem og sidder i sin egen verden på enten Facebook eller med et eller andet tåbeligt spil. Du ser ingen anden udvej end at gøre det samme.

Og så er det, at fristelserne ligger lige for. For på de sociale medier er en flirt ikke mange tryk væk.

Mobilen er med andre ord gået fra at være en praktisk anordning til at være parforholdets fjende nummer et.

Og der er hold i påstandene. For faktisk angiver hver tredje kvinde i en ny undersøgelse, at smartphonen var en hindring i deres forhold af den simple grund, at den stjal den tid, man kunne have tilbragt sammen. Ifølge en artikel på datingsitet Victoria Milan for gifte og samboende, gav det også anledning til meget jalousi, når partneren brugte meget tid på sin smartphone.

Spar op til 70 procent på sexlegetøj

Og der er da også god grund til at være påpasselig. For i dag starter rigtig mange affærer med en online flirt. Og en tidligere undersøgelse foretaget af www.mobileinsurance.co.uk viste nemlig, at den primære årsag til, at utroskab bliver opdaget i disse digitale tider er kvinders naturlige nysgerrighed og dermed deres uundgåelige gennemgang af mandens mobiltelefon, hvis hun får chancen.

Den allerværste synder var dog pop-op beskederne, som de mest teknisk inhabile mænd (og kvinder) havde glemt at slå fra. Således svarede 41 procent af de adspurgte i undersøgelsen, at utroskaben var blevet afsløret ud fra partnerens gøren og laden på smartphonen.

KLIK HER og få meget bedre sex i parforholdet

Det er værd at nævne, at en amerikansk undersøgelse viste, at 46 procent af de utro kvinder og 62 procent af de utro mænd startede affæren på arbejdspladsen. Og det farligste sted at være i forbindelse med jobbet er forretningsrejsen. Her angav 36 procent af alle de adspurgte mænd og 13 procent af kvinderne, at de var faldet for fristelsen.

Det forhindrer dog ikke, at affæren fortsætter over smartphonen, når begge er hjemme hos partneren.

Lad os runde af med at nævne endnu en amerikansk undersøgelse, hvori 64 procent af kvinderne benyttede sig af en smartphone for at holde liv i affæren. Og af disse var den foretrukne af slagsen en iPhone.

Hvilket dog ikke betyder, at du kan skyde skylden for utroskaben på salig Steve Jobs …

Sponsoreret indhold