Det frække7. marts 2018

Så meget krymper din penis i kulden

Uha! Vejret gør din penis mindre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lup_penis.jpg
 Foto: All Over

Foråret har endnu ikke sat ind, og temperaturerne her til lands bringer mildest talt heller ikke tankerne hen på fortovscafeer, bikinipiger og blomsterknopper på vej i fuldt flor.

Det skulle lige være ønsketankerne.

Men foruden at være forbundet med alt fra forsinkelser hos Statsbanerne til rydning af fortove og kolde fingre, så har vejret også en lille ekstra møgeffekt.

For som enhver mand ved, så skrumper penis, når den udsættes for kulde. Både i form af koldt vand, men altså også kold luft.

Permanent lille penis? Gør den større her (sponsoreret link)

Det kan blandt andet få betydning for mænd, der kommer hjem efter en løbetur, eller for de mænd der klæder om sammen efter at have befundet sig udenfor.

Eller, nå ja - hvis man på vej over til sin sexpartner har været lidt for længe undervejs på cyklen.

En urolog siger således til Men's Health, at en penis kan forventes at krympe med op til 50 procent i længden og mellem 20 og 30 procent i omkreds, når den udsættes for kulde.

- Når du bliver kold, trækker blodårerne sig sammen, hvilket begrænser blodgennemstrømningen til penis, og det får den til at blive mindre, lyder det fra Darius Paduch, der er direktør for seksuelt helbred og medicin ved Weill Cornell Medicine.

Halv pris på super-penispumpe (sponsoreret link)

Når kulden sætter ind, vil kroppen beskytte de allermest vitale organer. Og selv om det for mange mænd er deres penis, så menes der altså endnu mere vitale organer som hjerte, lunger og hjerne, mens 'mindre vigtige' dele af kroppen såsom fingre og tæer ikke længere får samme blodgennemstrømning.

Som enhver mand vil vide, så trækker testiklerne sig også tættere på kroppen, når de udsættes for kulde - og det modsatte når der er for varmt. De skal nemlig helst holde en temperatur på en grad under kropstemperatur for at holde de små svømmere i bedste form.

Her er en testvindende penisvibrator - nu med ekstra bonus. Se hvilken her (sponsoreret link)

På plussiden skal du ikke gå rundt i timevis med en ekstra lille penis. Tilstanden holder sig kun nogle minutter, når du er kommet ind i varmen igen.

Sponsoreret indhold