Så mange slags orgasmer kan du få

Foto: All Over

Nogle kvinder har svært ved at komme, mens det for andre er anderledes nemt.

Men det er ikke bare et spørgsmål om at opnå orgasme eller ej. For en orgasme er ikke bare en orgasme. På Wikipedia beskrives en orgasme (sammentrækning af organisme spasme), som 'en både fysiologisk og psykologisk respons på seksuel stimulation, som kan opleves af både hankøn og hunkøn.'.

Man skriver endvidere, at 'orgasmen er karakteriseret ved ekstrem fysisk velbehag, kontrolleret af det uvilkårlige eller selvstyrede nervesystem. Det er ledsaget af hurtige cykler af muskelsammentrækninger i de nedre bækkenmuskler, som omgiver de primære seksulle organer og anus. Orgasmer bliver ofte sammenlignet med andre ukontrollerede handlinger, så som muskel-spasmer i andre dele af kroppen, en generel opstemt fornemmelse og, mindre hyppigt, vokalisering, hvor orgasmen yderligere udtrykkes ved hjælp af stemmen.'

Således det rent videnskabelige. For der findes ikke bare en slags orgasme, når man er kvinde. Ifølge avisen Daily Star er der derimod hele syv af slagsen.

Hvor mange af dem har du opnået?

1. Klitorisorgasme

Den klart mest almindelige form for orgasme. Mange kvinder stimulerer selv klitoris under samleje for på den måde at komme. Med flere end 8.000 nerveender er det et af de absolut mest sensitive områder på kvindekroppen.

Få fantastiske klitorisorgasmer her

2. G-punktsorgasme

G-punktets eksistens har været til diskussion flere gange, men for de, der anerkender dets eksistens, drejer det sig om det lille 'svampede' område en fingers penge indenfor øverst i skedevæggen.

Det kan stimuleres ved samleje - særligt hvis kvinden får en pude under bagdelen - eller ved kom-her bevægelsen med en finger. Det er den næstmest almindelige type af orgasme.

Sådan får du en g-punktorgasme

3. Analorgasme

Ved endetarmen sidder der to ringmuskler, som kan udvide sig og trække sig sammen under en orgasme. De kan stimuleres og faktisk føre til en orgasme.

Har du lækkert anallegetøj? Find det her

4. Livmoderhalsorgasme

Denne type orgasme er ikke voldsomt normal og kan i øvrigt kun opnås, hvis fyren har en ordentlig sjover eller med en stor dildo. Den skulle efter sigende føles meget intens og som om, den flyder gennem kroppen. Men rammer man livmoderhalsen for hårdt, kan det gøre ondt og føre til blødninger.

5. Urinrørsorgasme

Nogle kalder det følsomme væv rundt om urinrøret for U-punktet. Man skal gnide forsigtigt på området med en finger, lige som på klitoris.

6. Brystvorteorgasme

For nogle kvinder kan det lade sig gøre at komme kun ved stimulation af brystvorterne. Det sker, fordi hjernen kan reagere på samme måde, som når man stimulerer klitoris. Stimulation af begge samtidig kan give ekstra meget nydelse.

7. Energiorgasme

Hvis du er ophidset nok, kan tankens kraft føre til orgasme alene. Man siger jo, at hjernen er kroppens største sexmuskel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close