Det frække31. marts 2018

Så mange gange om ugen knalder gennemsnittet

Hvordan står det til i dit forhold?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fraekke_fif_0.jpg
 Foto: All Over

Lad os lige få det på plads med det samme. Du skal ikke føle dig unormal eller forkert, hvis du skiller dig ud fra resultaterne i denne undersøgelse. For når det kommer til noget så intimt som vores sexliv, er vi alle forskellige og har vores egne måder at gøre det på.

Men ikke desto mindre er der en række forteelser, som er mere eller mindre gennemsnitlige baseret på forskningsundersøgelser. Således også denne, der er foretaget af The Journal of Sex Research. Her har man nemlig kigget på, hvor ofte folk har sex.

Nærmere bestemt hvor mange gange på et år. Og helt generelt gjaldt det, at de unge under 30 var mest aktive på lagenerne.

Bækkenbundkugler er vejen til et bedre sexliv (sponsoreret link)

De knaldede nemlig 112 gange på et år svarende til 2,1 gang per uge.

Efter dem kom de 30-39-årige, der for manges vedkommende er blevet forældre. Det har nok været medvirkende til, at antallet af årlige knald var faldet til 86 gange. Det er 1,7 gange per uge.

Og så blev det rigtig slemt. Hvis ikke 40-årskrisen var nok, så rammer alderen også hårdt i sexlivet. Gruppen af 40-49-årige havde kun sex 69 gange om året i snit. Det er 1,3 gange om ugen.

Få bedre sex her (sponsoreret link)

- Dem, der føler sig ældre og har en mere negativ attitude i forhold til alder, er også mest udsat i forhold til at opleve den største nedgang i kvaliteten af deres sexliv, fortæller Dr. Justin Lehmiller, der står bag undersøgelsen.

- Samtidig gælder det, at jo yngre man føler sig, i jo højere grad kan man bevare en høj seksuel tilfredsstillelse, når man bliver ældre. I det mindste vil man ikke opleve en så markant ændring.

Sådan opretholder du en stærk erektion (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold