Det frække4. januar 2017

Så kort er vejen fra tekst til sex

Der er kommet mere tempo på vejen fra indledende møde til sex med den nye teknologi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/telesex.jpg
 Foto: All Over

Vores samfund bliver stadig mere effektiviseret, og for mange singler betyder det, at der heller ikke på datingfronten skal spildes for meget tid med at se hinanden an, før der udveksles kropsvæsker.

Således er de unges vej fra tekst til sex hele nede på 10 beskeder, viser en ny undersøgelse, der er publiceret i Archives of Sexual Behaviour,.

Generelt gælder det, at jo yngre dateren er, jo færre beskeder skal der til, før der ligger en aftale klar om at have sex eller i det mindste bare til en date.

Spar op til 70 procent på lækkert sexlegetøj

- Er det altid sådan, at der bare gås direkte til sagen for de unge? Nej. Men for mange på Tinder eller andre swiping-apps derude, så kan længevarende romantiske interaktioner koges ned til TL;DR: (too long didn’t read) og DTF (down to fuck), siger klinisk psykolog Dr. Belisa Vranich til sitet Mashable.

[node:aller-related-content]

Desuden er den såkaldte generation Y langt mere villig til tilfældig sex end den ældre generation. Mens en fjerdedel af singlerne i trediverne eller derover havde mødtes til engangsknald, gjaldt det for hele 38 procent af dem, der er født omkring årtusindeskiftet.

Find frække tilbud til kvinder her

Men noget paradoksalt har de unge færre partnere end tidligere. Det skyldes ganske enkelt, at mange bliver ’bollevenner’. At man teknisk set er single, men har faste partnere, man kun mødes med for at have sex.

Men husk - når du næste gang skriver frække ting til en potentiel sexpartner. En undersøgelse fra Indiana University har vist, at der er 25 procents risiko for, at ham eller hende, du skriver med, viser den til sine venner eller veninder. Især fyrene er slemme til at vise tekster og billeder. Og gør han det, er det gerne til hele tre venner.

Sponsoreret indhold