Det frække 7. maj 2015

SE LISTEN: Så fræk er din by

Tillykke til den jyske vinder-by
Af af
Tillykke til den jyske vinder-by
Tillykke til den jyske vinder-by
Modelfoto: AOP

Er du én af dem, der ofte går og spekulerer på, om din by ér Danmarks frækkeste? Har du tit tænkt over, om du bor i byen, der kan bryste sig af at sælge mest sexlegetøj?

Ja, så kan du få svaret nu.

For legetøjsshoppen sinful.dk har nemlig undersøgt netop frækheden i de danske byer - og udråbt en vinder.

LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: Kvinde onanerede til 'Fifty Shades of Grey'

Og vinderbyen er blandt andet kendt for sin regnskov og Elvis' andet hjem. Med andre ord er Danmarks frækkeste by Randers.

Legetøjsshoppen har undersøgt, hvor mange stykker sexlegetøj randersgenserne har købt - og ja… her scorer den jyske by altså toppoint.

De sexlegetøjs-glade indbyggere køber således 2.09 gange mere sexlegetøj end gennemsnitsdanskeren. Oveni hatten kan Randers glæde sig over en markant fremgang siden sidste år. Her lå byen nemlig på en sølle 14. plads, men er altså i den grad hoppet i førertrøjen.

LÆS OGSÅ: Uha da da: Par i hed 'Fifty Shades'-sexleg på museum

Den mindst frække by i Danmark er ifølge sinful.dk fynske Marslev. Æv.

Legetøjsshoppen har tilmed undersøgt, hvilke sex-produkter der i særdeleshed har hittet det seneste år. Og dømt ud fra resultatet er der vist flere, der har ladet inspirere af Mr. Grey og det erotiske univers i 'Fifty Shades of Grey'. Salget af bondageprodukter er nemlig steget gevaldigt fra 2014 til 2015.

Her er top ti over de frækkeste byer i Danmark:1: Randers2: Jordrup3: Rømø4) Ugerløse5) Knebel6) Aarhus N7) København SV8) Bøvlingbjerg9) Aalborg Øst10) Gørløse

Du kan se hele Danmarkskortet her  

Sponsoreret indhold