Det frække28. september 2015

Strengt forbudt: Robotten er ikke til sex

Robotten Pepper er ikke en sexrobot. Producenten er tydeligvis belært af dårlige erfaringer med det japanske publikum
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pepper_robot_aop.jpg
 All Over Press

Du kan sagtens være ærlig over for os. Indrøm nu bare, at det øjeblik, du kastede dit lumre blik på Pepper the Robot, fik du en ubændig trang til at gøre upassende ting med den.

Men det skal du altså lade være med. For den lille sag er slet ikke bygget til at skulle bruges til den slags perversioner. Den kan tale, fortæller vitser og danse. Og så kan den genkende menneskelige følelser.

Men ikke liderlighed. For den skal IKKE kneppes, understreger producenten SoftBank, der kunne glæde sig over, at alle eksemplarer blev udsolgt på et minut ved lanceringen.

Der findes dog masser af andre ting, som er perfekte at bruge til hed sex på Sinful.dk.

Producenten mener det så alvorligt, at man ved købet skal underskrive en formular, hvor man gør klart, at man ikke har ureelle hensigter med den 120 centimeter høje robot.

’Seksuelt samleje’ såvel som at bruge robotten til at ’stalke’ andre er helt udelukket.

[node:aller-related-content]

Virksomheden SoftBank forbyder ligeledes kunderne at hacke robottens vokale software, så den eksempelvis kan udstyres med en mere sexet stemme.

Det vides dog ifølge AFP Jiji Press endnu ikke, hvad SoftBank vil stille om med de folk, der forbryder sig mod restriktionerne. De kan næppe retsforfølges for seksuelforbrydelser.

Find masser af sexdukker, der sagtens kan holde til seksuelt samleje blandt Sinful.dk's lækre produkter.

Pepper koster 198.000 yen svarende til 11.000 danske kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/pepper_robot_2_aop.jpg
 All Over Press

Her får nogle ivrige japanere lov at klappe Pepper på hovedet - men der går grænsen også for den fysiske interaktion med robotten også (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_340.png

Sponsoreret indhold