Rige mænd er dårligere i sengen

Masser penge men en elendig elsker. Bare ærgerligt for whiskey-bæltets piger

Masser penge men en elendig elsker. Bare ærgerligt for whiskey-bæltets piger

Foto: All Over

Da komikeren Uffe Holm forleden i TV2's Go Aften Danmark blev spurgt, om hans gode indtjening gjorde ham til en dårligere elsker, gik den ellers snaksaglige herrer helt i baglås.

Læs også: Oralsex for frækt til TV2

I stedet for at svare på spørgsmålet krydsede komikeren armene, og kastede sig ud i en sand perlerække af elendige panik-jokes.Uffe Holm i Go' aften Danmark (Foto: screendump)

Måske følte han sig truffet, for faktum er, at en ny videnskabelig undersøgelse fra magasinet "Womans Health" konkluderer, at mænd med lav- eller middelindkomst er bedre i sengen end mænd, der er ved muffen. Det skriver BT.

Læs også: Saseline prøvede en rig mand

Fattige også mere trofaste

Bethany Marshall, der har skrevet bogen "Deal Breakers", anfører også, at fattige mænd er langt mere trofaste end rige mænd.

- En mand vil bruge alle sine kræfter på at vinde kvindens hjerte, så hun ikke forlader ham. Og hvis han ikke har råd til smarte dates, sigter han ofte på at udmærke sig i soveværelset i stedet, forklarer Marshall.

Så hvad vil I helst have, piger? Diamanter, eksklusive middage og et bløddyr i sengen eller god sex fra en fattig mand, der til gengæld er trofast?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close