Det frække29. november 2015

Red jeres parforhold med sexlegetøj i 24 karat guld

Producenten bag den nye par-vibrator er så sikre på dens positive virkning, at hvis den ikke kan redde parforholdet må man bytte legetøjet til hvilket som helst andet produkt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tiani_24k_black.jpg
 Sinful.dk

Det er i hvert fald, hvad den svenske producent LELO lover, hvis du køber den nyeste og super eksklusive par-vibrator Tiani 24k.

Midt på vibratoren er der en ring i 24 karat guld, der både giver den et dekadent udseende, men som også symboliserer det samme løfte, som en rigtig ring ville indebære.

LELO er så sikre på, at den fornemme par-vibrator vil tilføre ethvert parforhold fornyet passion og glæde, at de lover, at hvis parret går fra hinanden inden for et år efter de har købt og brugt vibratoren, kan de få den byttet med et hvilket som helst andet produkt hos dem.

Find meget mere sexlegetøj, der styrker parforholdet på Sinful.dk.

Det virker næsten for godt til at være sandt, men en undersøgelse, LELO har foretaget blandt 5000 af deres brugere, viste, at 83 % af dem mente, at brugen af sexlegetøj havde haft en positiv virkning på deres parforhold. Så de er temmelig sikre i deres sag.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/tiani_24k_black2.jpg
 Sinful.dk

(Foto: Sinful.dk)

Tiani 24k er allerede udråbt til at blive julens største sællert inden for par-legetøj. Ikke bare på grund af de lovende løfter om et velfungerende parforhold, men også på grund af dens luksuriøse look og de nye funktioner den har.

Find vibratorer i alle afskygninger hos Sinful.

Tiani 24k kan, i modsætning til sine forgængere, nu vibrere i hele vibratoren, så kvinden kan blive stimuleret på både G-punktet og på klitoris, og manden vil også kunne mærke de frække rystelser, når han er inde i hende. Derudover kan vibratoren styres med den intuitive SenseMotion teknologi. Den fungerer på den måde, at de bevægelser man laver med hånden når man holder fjernbetjeningen, bliver overført direkte til vibratoren.

Så hvis det knirker lidt i parforholdet, skulle I måske overveje at prøve denne lille lækre sag. Hvem ved – måske er det lige præcis dét der skal til, for at genfinde gnisten og hinanden igen?

Sponsoreret indhold