Planlæg en sexet weekend-getaway

Foto: All Over

Uanset om der er en særlig anledning eller ej, vil en romantisk weekend-getaway kunne spice jeres parforhold gevaldigt op.

Hvis I har været sammen længe, kan det hele godt begynde at køre på rutinen og en del af romantikken er måske falmet? Men frygt ej - tag din kæreste med på en fræk getaway og oplev magien igen.

Du behøves ikke gå all out, men en romantisk tur til et nærliggende Bed and Breakfast med en god udsigt, en minibar og en pejs, kan være lige det dig og din kæreste har brug for.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig her en liste med 5 must haves på jeres romantiske weekendtur.

Så er det bare at komme afsted!

Disse 5 ting skal du have med på getaway

1. Husk musikken – en god playliste

Du kan ikke stole på, at radioen spiller den nyeste, romantiske playliste.

Derfor sørg for at medbringe et lille anlæg selv, hvor du kan sætte din smartphone til og styre musikken, så stemningen bliver den helt rigtige på jeres getaway.

2. Stearinlys

Intet sætter en sensuel stemning helt ligeså godt, som den belysning stearinlys giver.

Placér en masse stearinlys rundt omkring i rummet til at sætte en sexet stemning.

I kan også prøve Fetish Fantasy SM Lys til at eksperimentere med lidt blid bondage. Dets stearin er speciallavet til at give dig en let smerte, når den rammer huden, og så medfølger der et blindfold, I med fordel kan bruge til at gøre oplevelsen endnu mere intens.

3. Lækre og sensuelle olier

Der er næppe meget, der tænder din kæreste mere end at få en sensuel, forførende massage og blive kærtegnet alle de rigtige steder. Her handler det om de erogene zoner!

Vælg en god massageolie til indvortes brug, varm det op i dine hænder og sørg derefter for at gnubbe hendes ryg og lår godt ind i det.

Hvis du gør det godt, er chancen stor for, at hun gengælder tjenesten.

4. Vælg noget nyt sexlegetøj

Jeres getaway er en god mulighed for at være lidt mere kinky end normalt.

Så medbring LELO Noa Luksus Par Vibrator, der vil gøre jeres weekendtur endnu mere uforglemmelig. I kan bruge den, mens I elsker, hvor den stimulerer hendes klitoris med dejlige vibrationer, men også mandens vedhæng.

Det er dog en god idé at bruge en silikonebaseret glidecreme til, så I får mere ud af det nye legetøj.

5. Forførende lingeri

En getaway er en perfekt undskyldning for din kæreste til at gå ud og investere i noget nyt, pivfrækt lingeri eller for dig til at overraske hende med noget på turen.

Din kæreste går formentlig sjældent rundt i super sexet undertøj til dagligt, så giv hende noget ekstravagant til turen, fx Cottelli Bundløs Blonde BH Sæt, der ikke efterlader meget til fantasien, men som uden tvivl vil tænde dig på nul komma fem.

Du også overraske hende med Cottelli Half-Cup BH og G-streng. Sættet kommer i rød, hvilket siges at være den farve, mænd finder kvinder allermest attraktive og sexede i.

Priserne er overkommelige, og det fylder intet i kufferten.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close