Parforhold: Sådan kommer I ud af det seksuelle dødvande

Foto: All Over

Selvom I elsker hinanden, kan sexlivet godt gå i kludder. Er der noget galt med sexlivet i jeres ellers gode parforhold, så kan der overordnet set være to naturlige, hovedårsager til det: 1) det er kedeligt 2) en af jer eller jer begge bliver ikke tilfredsstillet. Begge dele kan der gøres noget ved.

Når sexlivet ikke fungerer, går det også ud over parforholdet som helhed, så selvfølgelig skal der gøres noget, før det er for sent, og der er kun to personer, der kan redde det – jer selv! Hvis du brækker benet, får du gips på og går med krykker – eller sidder måske i kørestol. Her er det ikke benet, der er brækket, men I kan sagtes få hjælpemidler alligevel. I kan også gå til sexolog – ligesom du sikkert vil smutte en tur forbi skadestuen, hvis du brækker benet – men I kan også prøve selv.

Se f.eks. videoen herunder, hvor Bitten fra Sexshop.dk giver gode råd til sexlegetøj, der kan få sexlysten på højkant igen. Vi har også talt med en sexolog. Det kan du læse mere om efter videoen.

Videotekst: Er du kørt fast i sexlivet, så se her, hvordan du får skubbet gang i det igen

Nu sidder du måske og tænker: ”Naboen kan få det problem, men ikke her. Jeg har fundet den helt rigtige partner, så kærligheden og sexlysten skal nok forblive resten af livet.” Sådan fungerer det bare ikke in real life.
Det er ikke raketvidenskab
Går det alligevel ikke, kan det være en ide at tage til sexolog. ”Det er ikke raketvidenskab at få et dejligt parforhold, et rigt kærligheds- og et godt sexliv” siger parterapeut og sexolog Maj Wismann. Det handler om at tale sammen – også om sex, udforske hinanden, være kærester og samarbejde – og vi skal blive ved med det. Du kan læse mere om parforholdsproblemer på Sexshop.dk, og få Maj Wismanns råd til at løse dem.


Lad ham få en klemme på dig
Ligegyldigt om grunden til at jeres sexliv står lidt i stampe, er nummer 1 eller 2, så kan en klemme som Bitten fra Sexshop.dk omtaler i videoen være én af vejene frem til et bedre sexliv.
Det kan den, fordi vibrationerne kan være medvirkende til at få orgasme – både for ham og hende. Og hvis I tager klemmen med ud på restaurant eller i biografen, tilfører en fornyet spænding, der fjerner det kedelige moment og det kan igen være med til at give orgasme.

Bare spørg Heidi og Claus, som havde en speciel biograftur med denne klemme. “Så det blev en meget pirrende og hurtigt en meget intim tur i biografen. Det er længe siden, vi har været så kærlige overfor hinanden.” En sådan oplevelse kan kun puste nyt liv i sexlivet.
Så bind knuden op! Lyt, lær og leg!

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close