Paradise-Melissa bliver bare frækkere og frækkere

Sexede Melissa knaldede løs med Ulven Peter under sidste års "Paradise Hotel", da Amalie havde forladt resortet, men siden hjemkomsten til Danmark er hun absolut ikke blevet mindre fræk.

Se også web-TV: Melissa og Stina pirre Peter

Tidligere på året deltog den kunstigt storbarmede frækkert i mandebladet M!´s berygtede Forsidejagten, og nu har hun kastet sig ud i endnu en afklædt disciplin - nemlig Miss Jylland.

Her dyster hun med andre, smækre jyske ungmøer fra indledende konkurrencer i Vejle, Herning og Silkeborg om en modelkontrakt med Niebuhr Models.

- Jeg har altid drømt om at blive model. Det har været et mål for mig at vise, at man sagtens kan blive model, selv om man ikke har "den rette højde", fortæller den klejne realitystjerne på 23 somre.


(Foto: Kenneth Olsen)Og noget tyder på, at chokoladegodten er på rette vej. I hvert fald er hun nu blandt finalisterne, der skal dyste om den endelige titel på torvet i Silkeborg d. 3. september.

- Jeg håber, at se så mange af dem, der allerede har fået mig så langt, til finalen i Silkeborg. Det er dér, de har mulighed for at stemme mig ind som endelig vinder, fortæller Melissa, som altså er blandt de allersidste ud af oprindeligt 50 startdeltagere.

Vil have endnu større bryster

Tidligere har det i øvrigt været fremme, at Melissa både ville være stripper i stald hos "Singleliv"-stjernen Katrine Poulsen, og at hun samtidig ønskede at få et skud silikone mere i attributterne. Men de planer er nu skrinlagt.

- Nej, nu er det modelkarrieren, jeg satser på. Og mit job hos Vero Moda. Men jeg har stadig en aftale med en klinik om, at jeg kan få lavet brysterne større for 15.000 kroner, når jeg har lyst, kvidrer Melissa, som i øvrigt har en kæreste hjemme i Viborg.

Se hendes lækre og afklædte deltagerbilleder i billedserien, og tjek de andre tøser fra konkurrencen ud på www.missjylland.dkUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close