Det frække28. marts 2016

På med penisringen: Det er godt for begge parter

Penisringe er en af de mest udbredte former for sexlegetøj. Det er der god grund til – for både dig og ham. Læs med her, og få indsigt alle fordelene ved at udstyre ham med en penisring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sex_1.jpg
 (Foto: All Over Press)

En af tidens største sangstjerner og kvindeforkæmpere, Beyonce, har fået samtlige kvinder i verden til at synge med på: ”If you liked it, then you shoulda put a ring on it”, og vi kunne ikke være mere enige. Alt for længe har det nemlig heddet sig at penisringe udelukkende er til for hans fornøjelse. Vi vil gerne love dig, at du også vil kunne lide det endnu mere hvis du putter en ring på den!

Ringridderen
Der er mange fordele og gode funktioner for både dig og din ridder ved at få spyddet gennem ringen. Penisringe gør blandt andet at mandens erektion bliver hårdere og mere fyldig, da ringen holder blodet længere i penis.

Derudover har en penisring også den fordel at manden ofte holder længere og at I derfor kan nyde sex i længere tid. Desuden findes penisringe i mange spændende og frække udgaver, som kun gør det sjovere at være kvinde.

En almindelig penisring er ofte lavet i gummi som er fleksibelt og behageligt at have på. Nogle ringe er helt glatte hvor andre kan have en eller flere små ”kugler” sat på, som både stimulerer ham og dig under akten. Hvis din ringridder er professionel inden for sporten, kan ringene også fås i stål, som bringer ekstra stimulans og maskulinitet til ridtet.

På Sexshop.dk finder du et stort udvalg af penisringe.

Kvinde, sæt ring på din mand
Nogle vil sige at når der er sat ring på fingeren, løber han ingen steder. Men faktisk vil vi hævde at hvis du sætter en penisring på ham, får han aldrig lysten til at løbe – og det gør du heller ikke.

Ud over den ”normale” slags fås penisringe også med andre funktioner, til både din og hans fornøjelse. Prøv f.eks. en penisring med vibrator, som både pirrer dig og ham, eller en ring med klitorisstimulator, som med garanti vil overvinde din indre ungmø.

Du kan finde masser af penisringe med vibrator på Sexshop.dk

Hvis du på den anden side går og drømmer om at overvinde din ridder, kan du med fordel ty til de såkaldte ballstretchers.

Ballstretchers er brede ”ringe” som bruges på samme måde som en penisring, til at øge hans erektion og samtidig presse hans lem frem og fri af pungen. Din fordel ved at overraske ham med en ballstretcher er at han får længerevarende og vildere orgasmer, som han vil huske dig for.

Find ballstrechers i maskuline designs på Sexshop.dk

Sponsoreret indhold