Det frække17. maj 2016

På med dutten inden daten

Derfor skal du huske kondomerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kondom.jpg
 Foto: All Over

Du ved godt, at det er klogest at bruge kondomer, når du dyrker sex – i hvert fald hvis du ikke har en (tro)fast partner – også selvom du bruger p-piller, har spiral eller på anden måde har sikret dig mod graviditet. Men hvorfor egentlig?

Ja, det ved du også godt – seksuelt overførte sygdomme – men herre gud, det er jo kun en enkelt gang, han er en god ven, og du kender ham godt nok til at vide, at han ikke har aids eller andre farlige kønssygdomme. Tja, måske, men ved du også hvor mange andre piger, han har været sammen med? En af dem kan have smittet ham med en sygdom.

Hvor mange har du haft sex med?

Hvor mange du har haft sex med, har du sikkert helt ret godt styr på – eller sådan næsten i hvert fald. Men hvor mange har du haft indirekte sex med?

De partnere du indirekte har sex med, ved du sjældent så meget om – eller måske endda ingenting. Derfor er det vigtigt at huske kondomet.

Ny beregner

Det kan være sin sag selv at regne ud, hvor mange indirekte sexpartnere du har haft, for selvom du ved hvor mange partnere du har været sammen med, så skal du også vide nogenlunde sikkert, hvor mange sexpartnere, dine partnere har haft, og derefter bliver der en masse arbejde med at tælle på fingrene.

Nu er der lavet en beregner, der kan regne det ud for dig. Du skal stadig kunne huske, hvor mange partnere, du har haft og også kunne sjusse dig frem til, hvor mange partnere de har haft i gennemsnit og taste disse to tal ind for at få resultatet.

Hvis du f.eks. har haft to sexpartnere, og de to hver især også har haft to sexpartnere – altså før dig – så vil du ifølge beregneren have haft indirekte sex med 126 partnere. Men helt nøjagtigt kan det jo ikke være. Ifølge den udregning betyder det, at de to personer, som dine to partnere hver især har været sammen med, også kun har været sammen med to partnere – hver. Og det er jo ikke sikkert, den holder vand.

[node:aller-related-content]

Det vil med andre ord sige, at hvis du kun har været sammen med ham, du har nu, men du ved, at han har været sammen med syv piger, så kalkuleres der i beregneren med, at de syv piger hver i sær har været sammen syv mænd, som så har været sammen med hver i sær syv piger og så videre – helt ud i 6. led.

I dette eksempel ville du så have haft indirekte sex med 19.607 personer!!!

Det giver alligevel lidt stof til eftertanke. Så måske er det ikke så dumt det dér med kondomer.

Find gode og billige kondomer på Sexshop.dk.

Sponsoreret indhold