Det frække16. oktober 2023

Oliver drømmer om at sluge et… menneske

20-årige amerikaner blotter sin bløde hvide bug og fortæller om sin lyst særprægede sexappetit
Amerikanen Oliver er en helt særlig sexappetit.
Amerikanen Oliver er en helt særlig sexappetit.
 Foto: Soft White Underbelly

Oliver fra Hammond i den amerikanske delstat Indiana har ikke haft det let i sit liv. Adopteret som spæd til en dysfunktionel familie med en alkoholiseret stedfar, der gav Oliver, som dengang var en pige, en kaotisk opvækst.

Her er alt det kinky sexlegetøj

Nu står den transkønnede mand frem for alverden og blotter sin bløde hvide bug i den vilde youtube-serie Soft White Underbelly, hvor (u)almindelige amerikanere fra samfundets udkant fortæller om lige deres særlige liv.

I Olivers tilfælde drejer det sig om, at han er vorarefil.

Vora-hvad?

Vorarefili er lysten til indtage et andet menneske - eller selv blive spist. Men det er ikke det samme som kannibalisme, forklarer Oliver:

- Det er noget, jeg har haft lyst til, siden jeg var fem år gammel. Det er en fantasi, det er ikke fysisk muligt. Det er ikke på en kannibalistisk måde med at koge og tygge, alt det shit giver mig kvalme at tænke på, siger Oliver, der beskriver sin egen vorarefili mere som en tegneserie.

- Det er som en gammel Tom og Jerry tegnefilm eller tegnefilmsslanger, som spiser folk. Det er bare det at sluge. Jeg kan ikke gøre det, det er bare en forestilling om sluge mennesker, fortæller Oliver, der erkender, at han er ude på et overdrev.

- Det er meget obskurt, det er sært, og jeg gør lige så meget grin med det, som jeg tænder på det. Det er stort på nettet, siger Oliver, der peger på japanske manga-tegneserier, hvor det optræder.

Her kan du se interviewet med Oliver:

Ikke helt rask

20-årige Oliver er hårdt ramt: Han har en spiseforstyrrelse, posttraumatisk stress, generaliseret angst, borderline, panikangst, autisme, adhd og depression.

Her fortæller han om, hvor han mener fetichen stammer fra:

- Da jeg var spæd og havde mareridt, gav min mor mig et varmt bad og lagde mit hoved til hendes mave. Jeg tror, at mens jeg voksede op, så associerede min hjerne lyden af indre kroplyde som noget trøstende, varmen og især maves lyde, det beroliger mig. Jeg tror, det er på grund af det, ikke for at bebrejde min mor for noget, siger Oliver, der også peger på, at han som lille opdagede tegnefilm på nettet, hvor vorarefili indgik.

Sinful hylder seksuel wellness hele september - spar op til 40 procent

Oliver blev drillet og udsat for fysiske og psykiske overgreb i skolen, hvor han stort set ingen venner havde. Senere troede han, at han var biseksuel, men nu tænder han som transmand på mænd. Han tager kønshormoner, så han fremstår som en mand. Oliver vil dog ikke have en fuld kønsskifteoperation, men drømmer om at få lavet en penis ud af sin klitoris.

I pornografiens forunderlige verden er der selvfølgelig også en niche med vorarefili. Her forkortes det oftest til vore og er i sagens natur typisk animeret.

Her får du de bedste blowjobsSponsoreret indhold