Det frække21. april 2016

Nyt, revolutionerende sexlegetøj til mænd

Få en helt ny sexoplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sqweel_xt2.jpg
 Foto: Sinful

En af de helt store spillere på banen inden for nyt og spændende sexlegetøj, er den engelske online sexshop Lovehoney, der har udnævnt 2016 til at være ”Året for sexlegetøj til mænd”. Og i den forbindelse har de netop lanceret et nyt revolutionerende onaniprodukt, nemlig Sqweel XT.

[node:aller-related-content]

De mest udbredte masturbatorer til mænd (eller ”bolle-kopper”, som nogen kalder dem), er som regel en efterligning af en vagina eller en mås. Men Sqweel XT er nyskabende i både design og funktion, da den efterligner en tunge – ja, faktisk hele 10 – der slikker rundt om mandens penisskaft.

Find mere lækkert legetøj til mænd her

Tungerne kan rotere i 3 forskellige hastigheder og 3 med forskellige pulserende mønstre, så der skulle være rig mulighed for at få et helt igennem lækkert blow job med denne ny oralsex simulator.

Med-ejeren af Lovehoney, Neal Slateford, udtalte veloplagt i forbindelse med lanceringen, at ”nu behøver mændene ikke længere vente til deres fødselsdag for at få oralsex”.

ANMELDELSE:

We­Vibe Classic

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/we-vibe_classic.jpg
 Foto: Sinful

Den klassiske We­Vibe parvibrator er tilbage, og nu med forbedringer. We­Vibe Classic er gået tilbage til den oprindelig mere buede form, mens materialet er en lækker, silkeglat silikone, og det er noget der virker, mener Sinfuls anmelder, Camomille.

Generelt:
We­Vibe Classic er en lille vibrator som man bruger, mens man har sex med sin partner. Den tyndeste del af vibratoren indføres i kvindens skede, og den tykkeste del hviler oven på kvindens klitoris. Manden trænger så ind i kvinden, så We­Vibe'en bliver presset op mod kvindens G­punkt. På den måde får kvinden stimulation på G-punktet, men samtidig også på klitoris, og manden får ekstra stimulation på penis.

Den har 10 forskellige vibrationsmønstre som kan reguleres i styrke, med den medfølgende fjernbetjening. Den er nem at føre ind, og den bliver siddende, hvor den skal, selvom man prøver forskellige stillinger.

Den indvendige del af vibratoren føles helt vildt fantastisk. We­vibe'en er ikke særlig stor, men man oplever alligevel at man bliver fyldt ekstra godt ud, og jeg opnåede klimaks meget hurtigt og flere gange – noget jeg ellers normalt ikke har så nemt ved.

Den indvendige stimulations så intens, at jeg faktisk ikke behøvede den store opmærksomhed på min klitoris. Vibrationerne på den yderste del er heller ikke så kraftige, så det gjorde ikke noget.

Min partner syntes også at den var en succes. Når han bevægede sig ind og ud, føltes vibrationerne på hans penis meget ophidsende.

We­Vibe Classic kan enten styres via den medfølgende fjernbetjening, men også ved hjælp af en app til mobiltelefonen, som We­Vibe efterhånden har tilknyttet mange af deres produkter. Og den er nem at bruge.

Se flere lækre vibratorer her

Bedømmelse:
Selvom klitoris vibrator-delen ikke gjorde særlig meget for mig, gav We­Vibe'en mig stadig en enorm tilfredsstillelse og jeg er simpelthen vild med denne her parvibrator. Jeg glæder mig til at bruge den igen og igen og…

Sinfuls faste anmelder, Camomille, bedømmer hver måned et udvalgt stykke sexlegetøj. Hvis du er blevet inspireret til at prøve den skønne par vibrator, kan du købe den her: http://www.sinful.dk/we-vibe-classic-vibrator

Sponsoreret indhold