Det frække1. februar 2021

Nyt år - større penis

Få en større penis og marker dig selv i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stor_penis_-_topbillede.jpg

Er du ikke helt tilfreds med længden forneden, er det tid til at gøre noget ved det i det nye år.

En større penis kan være en stor fordel, når du skal tilfredsstille i sengen, eller hvis du bare gerne vil kunne blære dig lidt over for vennerne.

Du er heldigvis ikke alene om at ønske et par ekstra centimeter, og derfor er der også udviklet en lang række af produkter, som kan hjælpe dig på den front.

Hvad end du vil have en permanent større penis eller blot vil have lidt ekstra fylde under samleje.

Vi har sammen med Sinful fundet nogle af de fedeste og mest hjælpsomme produkter, som kan give dig en stor og imponerende penis.

Mr. Membr Penispumpe

https://imgix.seoghoer.dk/mr_membr_penispumpe.jpg

Mr. Membr penispumpe er det perfekte værktøj til at få en større og mere fyldig penis inden samleje. Du skal blot indsætte din penis i røret, og herfra kan du bogstaveligt talt pumpe den større. Pumpen kommer med en trykmåler og et centimetermål, så du nøje kan følge med i forstørrelsen af dit udstyr. Du kan både bruge den inden et solo akt, eller når du virkelig skal imponere en partner.

Imponer med en stor og fyldig rejsning

Male Edge Basic Penis Forstørrer

https://imgix.seoghoer.dk/male_edge_penis_forstoerrelsesapperat.jpg

Hvis du er på udkig efter en permanent større penis, kan Male Edge Basic Penis forstørrer være sagen for dig. Den kan forstørre din penis op til 30% i længden og 19% i omkredsen og har en vedvarende effekt. De fleste bruger den i 6-18 måneder i 2-4 timer om dagen. Den er meget diskret og kan sagtens bruges på arbejde, eller når du sover, hvilket gør den let at bruge regelmæssigt selv for folk, som har meget travlt i hverdagen.

Opnå permanent forstørrelse af din penis

Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_vibrating_penis_extender.jpg

En forstørrelse af din penis behøver ikke være noget, som påvirker dit lem direkte. Hvis du ikke ønsker at lave en fysisk ændring, men stadig gerne vil have lidt mere fylde under sex, kan du med fordel bruge dette penis extender sleeve fra Sinful. Ikke kun bliver din penis større og tykkere, men der kan også indsættes en bulletvibrator for enden, så kvinden kan mærke vibrationer i klitoris, når du støder ind.

Fyld din partner helt ud med dette sleeve

Sponsoreret indhold