Nanna reddede sexlivet med en fræk pakke

Foto: MEGA

Nanna var gået lidt i stå i sit sexliv. Hun savnede lidt ekstra spænding, men vidste ikke, hvordan hun skulle komme videre. For det kan godt være svært at forslå konkrete ting over for sin partner.

En romantisk boks på abonnement med lidt frække produkter gjorde forskellen.

- Jeg synes det kunne være spændende med lidt ekstra gnist i soveværelset. Jeg har jo altid haft stor interesse for at udforske sex og intimitet, men jeg var lidt i tvivl om, hvor jeg skulle starte og overraskede så min partner med en romantisk boks L’AMOURBOX, da jeg synes, det var en god måde få lidt forskellige inspiration.

  • - Og samtidig var der ingen af os, der havde valgt produkterne, så det var en god måde at prøve noget, som man måske ikke lige umiddelbart havde valgt.

Nanna fortæller, at årsagen til, at hun har introduceret L’AMOURBOX (LINK) for sin partner, er fordi det er ekstremt vigtigt, at der er god sex forholdet.

  • - Det er ikke, fordi vi ikke har nok i hinanden, men jeg synes selv, at jeg kommer tættere på min partner. Vi finder hinanden på en anden måde, oplever nye ting sammen og søger nye veje og nye grænser sammen. Jeg oplever selv, at det styrker vores intime bånd til hinanden.

Hvis du går med lidt overvejelser om at prøve fx erotisk legetøj eller gerne vil prøve noget nyt med din partner, men er usikker på, om din partner er med på den kan det være lidt svært. For du vil jo helst undgå, at det bliver forstået som ’vores sexliv er kedeligt – jeg vil prøve noget nyt’.

Samtidig ønsker du at undgå, at du får det forkerte i hænderne. Derfor er det vigtigt at du tænker dig godt om, før du ’kaster bolden op’.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close