Det frække24. august 2016

Når kvinder leger med kvinder

Se myter og facts om lesbisk sex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pigesex.jpg
 Foto: All Over

Normalt giver vi gode råd og inspiration til, på hvilke måder du kan tænde din mand, hvor hans erogene zoner er, eller hvordan du giver ham et blowjob. Men i dag skal det ikke handle om mænd, men om kvinder. For det er jo ikke os alle, der tænder på mænd.

Måske har du altid vidst, du er til kvinder. Måske har du altid troet, du var til mænd – indtil du faldt for en kvinde. For din seksualitet udvikler sig og kan ændre sig hele livet.

I videoen herunder viser Bitten fra Sexshop.dk et udsnit af sexlegetøj, man med fordel kan benytte sig af, når man har sex med en af det samme køn. Efter videoen kan læse mere om myter og facts om kvindesex.

Bitten viser sexlegetøj, der med fordel kan benyttes af bøsser og lesbiske

Sexlegetøj

Egentlig findes der ikke noget sexlegetøj, der KUN er til bøsser, lesbiske eller heteroseksuelle. Der findes sexlegetøj, der er designet til kvinder og mænd og par. Og det er der en god grund til. Sex er sex, ligegyldigt hvilket køn du dyrker det med. Vi har alle steder, hvor vi kan lide at blive stimuleret, og det er det, sexlegetøj kan være behjælpeligt med.

[node:aller-related-content]

Myterne

Når det kommer til lesbisk sex, er der mange myter, og vi vil gerne aflive nogle af de mest almindelige af dem her:

  1. Der findes ikke lesbiske – lesbiske er bare to kvinder, der endnu ikke har fundet den RIGTIGE mand. Det er som regel mænd, der har den overbevisning – hø hø, det er bare fordi, du ikke har prøvet mig endnu – og den kan naturligvis ikke være mere forkert. Bøsser er jo heller ikke mænd, der ikke har fundet den RIGTIGE kvinde.
  2. Lesbiske leger konstant med dildoer. Forkert nogle lesbiske leger med dildoer, nogle gør ikke, andre gør en gang imellem.
  3. Lesbiske er mandehadere – især det de har mellem benene. Det svarer ovenstående på. Hvis lesbiske ikke kunne lide pikke, ville vi aldrig lege med dildoer. Men vores dildoer behøver ikke nødvendigvis at ligne en pik.
  4. Den ene i et lesbisk forhold er ”manden”. Nej, nej, og atter nej. Den anskuelse er baseret på, at kvinder altid er passive, når der står sex på programmet. Så hvordan kan to kvinder have sex, uden at den ene agerer mand? Men kvinder kan både være den givende og den modtagende part. Og vi kan endda finde på at bytte!

10 fingre, et par læber og en tunge

Som nævnt under pkt. 2 behøver vi ikke en dildo. Vi har 10 fingre, et par læber og en tunge, og kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan bruges til – og fantasi har vi masser af. Og er der en dildo inkluderet i vores fantasier, jamen, så skal den fantasi, da ikke blive ved med at være en fantasi, så skal den da udleves.

Sponsoreret indhold