Det frække5. april 2017

Når hendes orgasme handler om hans ego

Mange mænd føler sig mere mandige og seje, når de har givet en kvinde orgasme. Det handler med andre ord om deres eget ego og ikke hendes nydelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme_laeber.jpg
 Foto: All Over

Få ting tænder en kvinde så meget af som en mand, der praler af sin seksuelle kunnen. Især hvis han ikke engang har noget at have det i. Måske opfører han endda en lille sejrsdans efter akten.

For mange kvinder er det derimod ikke let at opnå orgasme. Især ikke sammen med en mand. Og i særdeleshed ikke, hvis hun enten ikke tænder nok på ham, eller han slet og ret ikke ved, hvad han laver.

Men desværre for mange kvinder kommer hendes orgasme i alt for høj grad til at handle om mandens behov for bekræftelse.

FIND EN VIBRATOR MED ORGASMEGARANTI

Han gør det med andre ord til sin bedrift, når hun kommer i stedet for, at det handler om hende. Det viser en ny undersøgelse, der er publiceret i The Journal of Sex Research.

I rapporten, der hedder ‘Do Women's Orgasms Function as a Masculinity Achievement?’, fremgår det, at mænd føler sig mere mandige og seksuelt kraftfulde, når en kvinde har fået orgasme.

Forskerne bad 810 mænd forestille sig, at en kvinde var kommet eller ikke kommet, mens de havde sex med hende og så svare på, hvor maskuline de følte sig bagefter.

SE SUPERTILBUD PÅ LEGETØJ TIL PAR

[node:aller-related-content]

Der var en tydelig overvægt af mænd, der følte sig meget maskuline, når kvinden havde fået orgasme.

Det var ekstra udtalt hos de mænd, der havde stærk trang til at være i sine maskuline kønsrollemønstre.

Hvis man skal finde noget positivt i disse mænds nærmeste sportsagtige tilgang til den kvindelige orgasme, så er det, at de i det mindste prøver. Sådan har det ikke altid været. For eksempel vil mændenes ønske om at opnå seksuel succes forhåbentlig føre til mere forspil og mere oralsex til hende, hvilket i langt højere grad end selve penetrationen giver mulighed for en kvindelige orgasme.

Sponsoreret indhold