Mors dag: Frække og orgasmefyldte gaver

Vi nærmer os mors dag. Har du fundet på en gave til din partner og moren til dine børn? Nej, det tænkte vi nok, men så er det godt vi har samlet lidt forskellige muligheder til dig.

Vi har været et smut inde på Sinful.dk og fundet 3 frække bestsellers til kvinder, i forskellige prisklasser, der med sikkerhed vil få smilet frem på hendes læber.

Lovense Lush 3 - Vibrator Æg

Send din partner direkte i orgasmehimlen med det dette fantastiske app-styret vibrator æg. Denne opdaterede udgave af den populære (og lidt billigere) Lush 2 har forbedret, intense vibrationer, der stimulerer G-punktet helt perfekt. Fordelen ved dette sexlegetøj er, at kvinden kan overlade kontrollen til sin partner, som selv kan vælge om ægget skal sende en summende stimulering eller dybe og energiske vibrationer, der får den romantiske hyggestund afsluttet på få minutter.

Læs mere om den splinternye Lovense Lush 3 (sponsoreret link)

 

Sinful - Original Rabbit Vibrator

Med over 100 positive anmeldelser på Sinful.dk, så er der nok ingen tvivl om, at denne rabbit vibrator er en vaskeægte bestseller. Sinful Rabbit er både fyldig, powerfuld og et yderst orgasmefyldt bekendtskab - blandt andet fordi den både stimulerer klitoris og pirrer kvinden med sine indvendige rotationer på samme tid. Vi kan skrive stolpe op og stolpe ned om de fantastiske egenskaber, men det bedste du kan gøre, er at købe den til din partner.

Køb en sikker orgasmevinder til din partner

 

Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator

Hvis din partner ikke allerede har en klitorisstimulator liggende i natbordsskuffen, så er hun med sikkerhed gået glip af noget stort. Den populære pulseringsteknologi er kendt for at få kvinder til at komme igen og igen - selv de kvinder, som aldrig har fået en orgasme før kan lige pludselig opleve det fantastiske sus der går igennem kroppen. Nogle kvinder oplever endda sprøjteorgasmer, når de tager de populære klitorisstimulatorer i brug. Så hvad venter du på?

Giv din partner orgasmer på stribe

Bonus
Fandt du ikke lige den rette gave blandt vores 3 muligheder, så kan du selv gå på jagt inde på Sinfuls webshop. Her har de nemlig et kæmpe udvalg af frækt sexlegetøj til kvinder, så mon ikke du kan finde den helt rette mors dags gave derinde.

Husk glidecreme til de frække hyggestunder

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close