Det frække20. september 2015

Modeller og onanister i tættere forening med ny teknologi

Meget mere realistisk: Nu kan du mærke på egen krop, hvad webcam-modellen gør med sin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kiroo.jpg
 Kiiroo.com

Flirt4free og KIIROOO er nu gået sammen om at gøre livet lidt bedre for både webcammodeller og de mænd, der ser på foran skærmen derhjemme.

Der er ikke noget nyt i, at modeller og onanister kan kommunikere over nettet. Men nu kan man altså bringe interaktivt legetøj med i legen.

Her er endnu en måde, hvor du kan have sex på afstand. Prøv med en fjernstyret vibrator.

Onyx og Pearl er to aggregater, der passer sammen i en henholdsvis mandlig og kvindelig del. Når man gør noget ved den ene, kan det mærkes i den anden i realtid. Og det giver naturligvis en række fordele i forhold til at gennemføre et forehavende over nettet.

- Det er simuleret sex i realtid på en måde, du aldrig har oplevet det før, fortæller direktør for KIIROO, Toon Timmermans.

Med Flirt4frees interesse i den nye teknologi vil det blive muligt også for webcammodellerne at blive mere populære og dermed tjene flere penge.

Sinful.dk finder du masser af udstyr til at gøre onani til en autentisk oplevelse.

- Live cams er mere end bare at streame live-video. Vi har for længe siden lært, at produktets kraft eksisterer i relationen mellem kunde og performer. Vi glæder os til at se, hvordan denne eksklusive integration vil hjælpe med at bringe vores klienter tættere sammen med vores modeller på en måde, som ikke var muligt med vores tidligere apparater, siger Gregory Clayman, direktør i Flirt4free, til branchemagasinet AVN.

Sponsoreret indhold