Det frække15. juni 2009

Model og boss

Se galleriet med 26-årige Sabrina Ziayda der er halvt egyptisk, halvt dansk, - og selv den bedste reklame for den velværeklinik hun driver med tre ansatte
Af af
Se mange flere billeder af smukke Sabrina i galleriet
Se mange flere billeder af smukke Sabrina i galleriet
 Foto: Michael-Rygaard.dk

Måske har du set hende i selskab med en potent rød Ferrari, for blandt mange jern i ilden, så hjælper Sabrina Ziyada nemlig også med både events og marketing omkring den italienske racer.

Men den 26-årige babe med gode gener fra både Danmark og Egypten driver også sin egen velværeklinik med tre ansatte, hvor kunderne kan modtage alle former for skønhedsbehandlinger.

Der er dog ingen garanti for, at man kommer til at ligne flotte Sabrina, som efterhånden har arbejdet som model gennem seks år. Sabrina optræder både i musikvideoer, smykkereklamer og som lækker babe i bikini eller sexet lingeri.

Men det viltre hår og spændende udseende har også gjort hende til en af Danmarks mest brugte fashion-modeller og har netop bragt hende i stald hos et af Londons førende modelbureauer.

- De er vilde med mit look i London, der jo er fyldt med alle mulige mixede nationaliteter. Jeg rammer åbenbart en stor målgruppe med mit udseende, fordi jeg er lidt anderledes, fortæller Sabrina, som er blevet populær på at skille sig ud fra alle de andre modeller.

Mindst en gang om ugen er hun på opgave i den engelske hovedstad og Sabrina beskriver gerne sig selv som en ambitiøs, travl og selvstændig pige.

- Det er ikke nok, at have det rigtige look. Det er også vigtigt at have en tiltalende personlighed og de rette talegaver, smiler Sabrina, som træner fitness seks gang om ugen og nu også drømmer om at indtage New York Citys mode-verden.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/07e606f1a10e49dabfea80b1b2cee4e5.jpg

Sponsoreret indhold