Jessica Sky: Mit første nøgenbillede siden jeg blev mor

Fotograf Thomas Samsøe // Makeup: Nynne Lindhard

- Det er mit første nøgenbillede i mere end fire år, siger Jessica Sky til SE og HØR.

- Billedet er lavet til en kalender for 2019. Jeg havde længe haft lyst til at lave lidt frække billeder igen, men skulle først være, når den rigtige mulighed viste sig.

Engang var det ellers ikke noget særsyn, at den nu 35-årige amagerkaner smed tøjet, da både danske polterebendsvende og læsere af SE og HØR ofte kunne nyde hendes former i det ganske ingenting.

Har du prøvet en Fleshlight? Det mest solgt sexlegetøj til mænd

Men i de senere år har Jessica koncentreret sig om sit eventbureau, hvor man blandt andet kan bestille en ung kvinde til at sætte lidt ekstra gang i festen eller for den sags skyld servere sushi på sin nøgne krop.

Venter barn

Spoørgsmålet er så, hvor lang tid der nu vil gå, før det næste nøgenbillede kommer. For den veldrejede danser og eventbureauejer planlægger nemlig at tage nogle kilo på i den kommende tid. På maven. For hun venter nemlig sit andet barn i juni.

-  Jeg går faktisk med en drøm om at lave nogle graviditetsbilleder, hvor jeg viser min krop frem. Jeg vil gøre det som en hyldest til den kvindelige krop.

- Det er ikke bare utroligt, at vi kan skabe et andet menneske -det er også både smukt og meget sexet!

Her er tre måder, hvormed du kan få en større ...

Jessica har tidligere fået taget mere vovede billeder. Men man skal ikke regne med, at der kommer mere af den slags.

- Jeg har ikke noget problem med at vise mig frem - jeg elsker dog at lege med billedet, så man ser det hele og så alligevel ikke. F.eks ved at dække med noget, der står forest. 

- Altså, jeg er lidt blevet bidt af det med nøgenbilleder igen - men det bliver på en mere kunstnerisk måde, hvor det frække indgår som en del af en historie i billedet.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close