Det frække31. maj 2010

Miss Udkantsdanmark: Sidste chance!

Du kan nå det endnu! Vi vil se flere dejlige piger, der vil gøre deres område ære
Smukke Cathrin fra Vestjylland har fået en ven til at tage et sødt billede af sig - hvad med dig?
Smukke Cathrin fra Vestjylland har fået en ven til at tage et sødt billede af sig - hvad med dig?
 Foto: Peter Juul Jensen, Photocare, Skjern

Vi har modtaget mange flotte billeder af smukke, danske piger i alle aldre. De deltager for at gøre opmærksom på, at der er masser at komme efter i det politikerne kalder Udkantsdanmark.

En af dem er Cathrin Eskildsen fra Stauning i Vestjylland.

- Vi er stolte af vores by og område, og så vil vi også gerne vise, at der også er flotte piger uden for de store byer, siger Cathrin til Seoghør.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/maj/missudkant2tekst-jpg.jpg


Cathrin Eskildsen på kutteren Grethe i Stauning Havn (Foto: Peter Juul Jensen, Photocare, Skjern)

Man skal vise, hvor man er fra

Hun opfordrer andre piger fra de såkaldte randområder til at stille op for deres by - og man behøver jo ikke være fotomodel, som hun siger:

- Det er bare om at få taget billederne. Man kan sagtens være en dejlig pige, selv om man synes, man vejer for meget eller har en ubetydelig skavank. Det gælder jo om at vise, hvor man kommer fra og være stolt af det, siger Cathrin Eskildsen.

Ingen tvivl om at Cathrin med sin naturlige skønhed er et godt argument for at flytte til Udkantsdanmark. Hvad venter du selv på? Få taget et billede og deltag i konkurrencen!

Sådan deltager du:

Vil din flotte veninde, kæreste, kollega, mor eller måske du selv vise, hvor dejlige I er, så tag et billede foran byskiltet, den nedlagte tank, det faldefærdige hus eller det lukkede slagteri, og send det til os på web@seoghoer.dk.

I starten af juni har vi fundet finalisterne, som kommer i SE og HØR og på www.seoghoer.dk, hvor læserne skal stemme, om hvem der bliver Miss Udkantsdanmark 2010.

Flot præmie

Årets Miss vinder et weekendophold for to fra fredag til søndag på luksushotellet Radisson Blu Royal med morgenmad på 20. etage. Det ligger lige over for Tivoli, som giver indgangen og to turpas til de heldige vindere. Lørdag aften trakteres I med en lækker middag i havens hyggelige Restaurant Grøften.

Du skal...

... være fyldt 18 år. Billedet skal være i hel figur, i god kvalitet og gerne i en fin sommerkjole. Send dit billede elektronisk inden mandag den 7. juni til web@seoghoer.dk.Sponsoreret indhold