Det frække 15. juni 2010

Miss Denmark By Night: Er du Danmarks lækreste?

Masser smukke babes dukkede op til Runde 3. Se pigerne her og husk at meld dig til, når vi kommer til Århus og Vordingborg på fredag
Miss Denmark By Night er i gang, så det er nu, du skal tilmelde dig!
Miss Denmark By Night er i gang, så det er nu, du skal tilmelde dig!
Foto: Missdenmarkbynight.dk

Seoghør.dks Miss Denmark By Night blev også denne weekend et stort tilløbsstykke. Vi fortsætter succesen på fredag, og du har selvfølgelig stadig chancen for at vise hele landet, hvor lækker du er!


Kathrine Anita Laursen stillede op for Herning, og deltager i dermed i konkurrencen om at blive Miss Denmark By Night. Hvad med dig?

De næste uger vil vores hold af fotografer og make-up artister nemlig kæmpe sig igennem nattelivet og blitze løs på kongerigets bedste diskoteker. Vi er på jagt efter Danmarks flotteste partypiger, så det bliver en vild og våd tur gennem landets natteliv - og du er inviteret!

Finaleuge i Sunny Beach

De 10 piger, der får flest stemmer i de indledende runder, bliver inviteret til hæsblæsende finaleuge i Sunny Beach af Uptours, hvor der venter et storslået program med vilde fester, photo sessions og video shoots.

Turné og 10.000 kroner

Udover en dejlig check på 10.000 skattefrie kroner, skal vinderen også på en eksklusiv turné i hele Danmark for at modtage folkets hyldest.

Se hvordan du tilmelder dig på missdenmarkbynight.dk, hvor du også kan se, hvilke byer vi besøger i de kommende uger.

Her finder du MDBN-touren på fredag:

Fredag den 18. juni - Spektrum, Århus, Tilmeld dig her
Fredag den 18. juni - Prinsen, Vordingborg, Tilmeld dig her

Seoghør.dk præsenterer Missdenmarkbynight i samarbejde med DKBN, GHOST og PRIME

Se 3. rundes piger fra Herning her og fra Holstebro her og stem! (Du kan stemme på pigerne fra 2. runde indtil 2. juli)Sponsoreret indhold