Miss Denmark By Night: Er du Danmarks lækreste?

5. runde af Miss Denmark By Night bød på nogle lækre skår. Nu venter kun finalen den 10.

5. runde af Miss Denmark By Night bød på nogle lækre skår. Nu venter kun finalen den 10.

Foto: Missdenmarkbynight.dk

Seoghør.dks Miss Denmark By Night blev også denne weekend et stort tilløbsstykke. Nu er alle finalisterne fundet, og du kan være med til at bestemme hvilke piger, der skal videre til semifinalen på Rømø.


Anika Larsen stillede op for Nykøbing Sjælland og deltager i konkurrencen om at blive Miss Denmark By Night.

Læs også:
Miss Denmark By Night: 2. runde

De sidste mange uger har vores hold af fotografer og make-up artister kæmpet sig gennem nattelivet og blitzet løs på kongerigets bedste diskoteker. Nu nærmer finalen sig på jagten efter Danmarks flotteste partypiger.

Finaleuge i Sunny Beach
De 10 piger, der får flest stemmer i de indledende runder, bliver inviteret til hæsblæsende finaleuge i Sunny Beach af Uptours, hvor der venter et storslået program med vilde fester, photosessions og video shoots.

Læs også:
Miss Denmark By Night: 3. runde

Turné og 10.000 kroner
Udover en dejlig check på 10.000 skattefrie kroner, skal vinderen også på en eksklusiv turné i hele Danmark for at modtage folkets hyldest.

Gå ind på Missdenmarkbynight.dk og stem på din favorit blandt alle pigerne, som du synes fortjener en plads i semifinalen. Der kan stemmes frem til mandag d. 5. juli.

Seoghør.dk præsenterer Miss Denmark By Night i samarbejde med DKBN, GHOST og PRIME.

Se 5. rundes piger fra Queens i Tønder, Checkpoint i Nykøbing Sj., Den Glade Viking i Odense og Sky Club i Åbenrå her og stem!Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close