Mel B: Køb jer en dildo, kvinder!

Mel B pifter sit sexliv op med legetøj

Mel B pifter sit sexliv op med legetøj

Foto: All Over

Mel B takker sit massageapparat for sit yderst tilfredsstillende sexliv og opfordrer nu andre kvinder til at investere i en af slagsen.

- Jeg har læst om nye undersøgelser, der viser, at 75 procent af kvinder ikke får orgasme under sex! Åh, Gud! Det blev jeg forbløffet over, fordi det at have et godt sexliv er fuldstændigt essentielt efter min mening, siger Melanie Brown.

- Mit råd til kvinder, som ikke bliver tilfredsstillet i soveværelset, er at invitere et sexlegetøj. Jeg bruger en lille vibrator, der hedder "Pocket Rocket" - og den virker hver gang, afslører den 34-årige sanger, som er gift med den jævnaldrende filmproducer Stephen Belafonte.

Som det tydeligt ses, er generthed ikke noget, Mel B kender til.

Sex 5 gange om dagen

- Det gode ved sexlegetøj er, at du kan bruge det alene eller sammen med din partner. Min mand og jeg har det skønt sammen - jeg ved ikke, om det er, fordi vi er på samme alder, men vi har begge to en meget høj sexlyst, kvidrer den tidligere Spice Girl.

Og den påstand kan man ikke sætte spørgsmålstegn ved. Chokoladegodten afslørede nemlig for nylig, at hun har sex flere gange om dagen.

- Oven i al min træning har jeg sex med ham 5 gange om dagen. Jeg må indrømme, at jeg er nymfoman, når jeg er sammen med ham. Det er sexercise, fortalte hun for nylig til Female First.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close