Det frække27. marts 2017

Mand – her er din største fejl i sengen

Tusindvis af kvinder har svaret på, hvad der er det største turnoff i sengen. Se svaret her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daarlig_sex.jpg
 Foto: All Over

Det burde egentlig ikke være så svært. Selv om mange mænd gennem historien har beskrevet kvindekroppen som et mysterium, så er der altså nogle grundlæggende skridt, en mand kan tage for at lære at forstå den. Det handler nemlig om at lytte til hendes signaler, spørge hvis man er i tvivl og ellers i øvrigt bruge sin sunde fornuft.

FØDSELSDAGSTILBUD: 20% PÅ SEXLEGETØJ

For hvis der er noget, kvinder synes, er et gigantisk turnoff i sengen, så er det når mænd ’gnider på klitten, som om de prøver at tænde et bål’.

Voldsom omgang med det allermest følsomme sted på kvindekroppen er således en klar nummer et på et Reddit-forum, hvor kvinder blev spurgt om, hvad der slet ikke er så frækt, som mænd tror, det er.

23.000 kvinder responderede, og ‘Rubbing the clit like you’re trying to start a fire’ fik 15,300 points.

TESTVINDER: KØB ØKOLOGISK GLIDECREME HER

Andre punkter på listen var, når mænd talte grimt om andre fyre for at forsøge at stille sig selv i et bedre lys, lige som det også var et turnoff ’at nedgøre andre kvinder for at forsøge at komplimentere mig – såsom hun er for tynd, og hendes bryster er helt klart falske. Jeg kan lide velproportionerede kvinder som dig’.

Der var også en vis enighed om, at fyre med for meget parfume i højere grad opnåede en frastødende end tiltrækkende effekt. Og så skal man som mand IKKE komme ud af bruseren, tage håndklædet af og så daske pikken på hende. Capice?

Sådan kommer I i gang med frække bindelege

Et godt råd på datingsites er ikke at svare. ’jeg har det godt. Ret liderlig, lol.’, når hun i åbningsreplikken spørger, hvordan går det.

Lad som mand også være med at tale om alle dine ekskærester og i øvrigt beskive dem alle som bindegale. Det kunne jo være, at det ikke var dem, der var noget galt med …

[node:aller-related-content]

Det bør også fremgå på side 1 i den store datingbog, at man IKKE taler om sine tidligere seksuelle erobringer over for en ny kvinde.

En mand må ifølge tråden på reddit heller ikke have alt for veltrimmet skæg, for meget gele i håret eller bære for mange smykker.

Og så er det et turnoff, når mænd ikke kan finde ud af noget i et køkken.

Sponsoreret indhold