Det frække18. november 2014

Magasin afslører: Kardashian-billeder var fotoshoppet

Redaktøren Mickey Boardman forsikrer dog, at det er reality-stjernens bagdel
Af af

Halli hallo! Hvem tilhører denne fyldige mås?Et par billeder af Kim Kardashians bare (og fyldige) bagdel og bryster var alt, der skulle til for at få internettet til at gå 'helt amok'.

Men billederne, som blev lagt på nettet i sidste uge, er fotoshoppet.

Det siger redaktøren Mickey Boardman fra Paper Magazine, som bragte billederne, ifølge det britiske medie Mirror.

Inden da havde flere Kardashian-nået til samme konklusion og beskyldt bladet for at fotoshoppe den populære reality-stjernes bryster og bagdel lidt for flittigt.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/78ce2ccdf62048b58cd0cff8c67a9a77.jpghttps://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7314803412744ff498db2c810a83035e.jpgBillederne af Kim Kardashian i Paper Magazine (Fotos: Twitter)


LÆS OGSÅ: Så vildt var Kim og Kanyes bryllup

LÆS OGSÅ: Se billederne: Først viste hun bagdel, nu viser hun bryster

Dog slår redaktøren Mickey Boardman fast, at det ér Kim Kardashians egen mås - den er der ikke pillet ved.

- Hvert billede til et blad er retoucheret til en vis grad, men dét er hendes bagdel, siger Mickey Boardman og tilføjede:

- Billederne er ikke polstrede. De er ikke ændrede. Alt er virkelig hende! Men ja, der er brugt retouchering til at rense billedet og få det til at se fantastisk ud. Det er, hvad retouchering handler om. Det er ikke at opbygge en kunstig røv eller tage 25 kilo væk fra taljen, siger Mickey Boardman.

LÆS OGSÅ: Dette Kim Kardashian-billede har væltet internettet

LÆS OGSÅ: Se billedet: Kim Kardashians kæmpe numse

Det var den franske fotograf Jean-Paul Goude, der fik æren af at tage billederne til newyorker-magasinet - og magasinet lagde bestemt ikke skjul på, at forsiden med Kim Kardashian (og hendes bagdel) samt billederne af hendes bryster havde ét formål: At vælte internettet.

- Til vores vinterudgave gav vi os selv en udfordring: Vælt internettet. Vi kan ikke se andre gøre det end Kim Kardashian West: Hun er et popkultur-fænomen, der kan skabe overskrifter ved blot at forlade sit hjem. Kim er det, som vil få internettet til at tikke, skrev magasinet på sin hjemmeside.

SE og HØR har her samlet endnu flere billeder af Kim Kardashians bagdel og bryster:Sponsoreret indhold