Det frække 31. marts 2016

Mænd med denne kropstype får mest sex

Kan du gætte hvilken?
(Foto: All Over Press)

Er der en sammenhæng mellem en mands kropstype og den mængde af sex, han får?

Det mener man at have konkluderet på Chapman University, hvor man har spurgt 60.000 heteroseksuelle mænd og kvinder om, hvor mange mennesker de havde haft sex med og samtidig noteret deres højde og BMI.

Helt grundlæggende var den gennemsnitlige mængde af sexpartnere otte. Men der var klare forskelle, når det kom til højde. For mens mændene under gennemsnitshøjde kun havde haft sex med gennemsnitligt fem kvinder, så var tallet det dobbelte for de meget høje mænd.

Få inspiration til et spændende sexliv på Sinful.dk

- Vi må efter disse undersøgelser bekræfte, at højde er relevant på datingmarkedet, siger Dr. David Frederick, der stod i spidsen for undersøgelsen.

- Men den relativt begrænsede variation i antallet af sexpartnere for mænd over hele højdespektret er svært at forklare.

- Forskning har gentagne gange vist, at kvinder foretrækker mænd, som er relativt højere, end de er, siger professoren, der mener, at der en slags mindstehøjde, som gør, om en mand bliver opfattet som en potentiel sexpartner, hvilket betyder, at mænd over den højde vil have flere mulige sexpartnere.

[node:aller-related-content]

Sexshop.dk har et bredt udvalg af spændende sexlegetøj

Men er du en mandlig læser af denne artikel uden at være særligt velsignet i højdeafdelingen, så tænk bare på, at hverken folk som Johnny Depp (178 cm), Prince (157 cm), Mark Wahlberg (176 cm), Frank Sinatra (171 cm), Justin Bieber (175 cm), Matt Damon (178 cm) eller Lenny Kravitz (174 cm) har haft svært ved at finde villige kvinder.

Men måske spiller også berømtheden ind. Den undersøgelse tager vi næste gang.

Tilfreds dig selv og din partner til fulde med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Sponsoreret indhold