Det frække 8. august 2019

Mænd foretrækker at konen har en lesbisk affære

Forskning viser, at fire ud af fem mænd hellere vil have, at konen er utro med en anden kvinde.
Foto: MEGA

Måske er det ingen overraskelse. For mon ikke de fleste heteroseksuelle mænd har fantaseret om to kvinder, der går på erotisk opdagelse i hinandens kroppe?

Men i hvert fald foretrækker også de fleste mænd, at deres kone eller kæreste indleder en affære med en anden kvinde i stedet for alternativet. Altså at hun finder sig en mandlig elsker.

Husk kondomer, hvis I skal eksperimentere med nye personer i sengen

Det er ikke blot tom snak, for nye forskningsresultater viser således, at det er tilfældet. Og at helt præcis fire ud af fem mænd, hellere vil finde sig i, at deres kone udveksler erotiske erfaringer med en af samme køn.

Der ligger tilsyneladende flere lag i det. For først og fremmest trigger det mandens primale hjerne.

  • Mænd, der har kvindelige partnere, som tiltrækkes af andre kvinder, har sandsynlighed for at nyde adgang til flere kvinder, siger Dr. Menelaos Apostolu, der står bag undersøgelsen, som er publiceret i tidsskriftet Evolutionary Psychology.

  • Undgå utroskab - sæt gang i jeres eget sexliv i stedet

Den giver nemlig manden større chancer rent evolutionært for at videreføre sine gener flere steder, end hvis der kun havde været én kvinde.

Kun halvdelen af kvinderne

Og der er stor forskel på mænd og kvinder på det område.

  • Det var markant mere sandsynligt, at mænd foretrak, at deres kone havde en affære med en person af samme køn end omvendt, siger forskeren ifølge The Sun.

Således var det kun halvdelen af kvinderne, der ville foretrække, at deres mand havde en affære med en anden mand.

I undersøgelsen fra University of Nicosia på Cypern vurderede man foruden, at mænd mente, det ville forøge deres chance for en trekant, ligeledes at det var lettere for mænd at styre deres jalousi, når der ikke var tale om en konkurrent af eget køn.

Og så ville en lesbisk affære ikke udgøre en risiko, for at han ville skulle opfostre en anden mands barn.

Sponsoreret indhold