Det frække3. december 2016

Mænd foretrækker denne slags bryster

Fascineret af bryster? Se hvilken slags mænd foretrækker.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryster_gode.jpg
 Foto: All Over

Lad os starte med det positive først. For heldigvis er alle mænd forskellige. Og mange af dem er glade for bryster i alle størrelser og former.

Men når det så er sagt, så er der en række fællestræk, som går igen fra mænds ønsker over hele verden. Det har et par tjekker nemlig undersøgt (ja, den slags undersøgelser foretages åbenbart) ved Charles-universitetet i Prag.

Resultatet, der er publiceret i Evolution & Human Behavior, er blevet til på baggrund af intervew med 267 mænd fra blandt andet Brasilien, Tjekkiet, Cameroon og Namibia.

Helt grundlæggende konkluderede man, at store bryster var i højst kurs i Cameroon, mens man i Brasilien, Tjekkiet og Namibia foretrak mellemstørrelsebryster.

Gør brysterne endnu mere indbydende i et frækt korsage

Til gengæld var der ikke så store variationer, når det gjaldt formen på brysterne. For det var ganske gennemgående, at mænd fra forskellige dele af verden foretrak dem ganske faste.

- Menneskehunnens bryster er enestående blandt primater, da de udvikler sig i løbet af puberteten og fortsætter med at vokse i voksenalderen. Omvendt udvikler ikke-menneskelige hunprimater kun deres bryster under graviditet og amning. Det tyder på, at fastheden af en kvindes bryster indikerer fertilitet. På den baggrund forventes mænd at foretrække faste bryster, siger Jan Havlíček, der står bag undersøgelsen.

[node:aller-related-content]

Han agter at foretage flere studier af bryster fremover. Blandt andet vil han undersøge samspillet mellem form og størrelse. Han mener nemlig, at det er muligt, at stpre bryster foretrækkes hos yngre kvinder, mens relativt ældre kvinder måske skal have mindre bryster, da det giver et yngre udtryk.

Er du mere til bagdele end bryster? Køb smukke trusser her.

Ligeledes vil han undersøge, om der er en sammenhæng mellem mændenes brystpræferencer og størrelsen og formen på deres mødres bryster.

Sponsoreret indhold