Det frække1. oktober 2015

Mænd er til sport i 2’eren – på den frække måde

En helt ny seksuel tendens spreder sig hos mændene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/loki_federal.ny_.jpg
 Sinful.dk

De fleste mænd er tossede med sport. Sport i 2’eren. Men som nogen måske ved, dækker det udtryk også over en helt anden ”sportsgren”, nemlig analsex.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at mange mænd er vilde med det. De har dog som regel været givere, og ikke modtagere. Men det er ved at ændre sig. Og det er mændene selv, der er begyndt at åbne op omkring det, så at sige. De har opdaget deres eget ”G-punkt”, nemlig prostata, og fundet ud af, at hvis det område bliver stimuleret, er der store chancer for at se en seriøs omgang udvidet sol, måne og stjerner.

Efterspørgslen på anal sexlegetøj til mænd er steget markant, og det har blandt andet det prisbelønnede sexlegetøjsfirma LELO spottet. Firmaet har for alvor taget tråden op omkring tendensen, for at aftabuisere emnet. Samtidig understreger de også, hvad kvinder har vidst i mange år: At numsen kan være kilde til megen stor nydelse og tilfredsstillelse, uanset om man er til det ene eller det andet!

[node:aller-related-content]

Derfor har LELO lanceret en ny serie af eksklusive vibratorer til prostata-massage. De tre vibratorer hedder Loki, Bruno og Hugo og de kan deres kram. Hugo kan endda fjernstyres, så ens partner også kan tage del i løjerne og tage kontrol over både vibrationerne og ham. Og efter sigende skulle der være flere produkter på vej af samme skuffe.

Så for alle mænd (og kvinder for den sags skyld også), der er vilde med sport i 2’eren, er der rig mulighed for at udøve den dejlige disciplin, hvad enten det er alene eller sammen med en partner. Analsex er for alle. Husk glidecreme!

Lyder det fristende? Så kan du købe udstyret lige her, her og her.

https://imgix.seoghoer.dk/hugo_black.nyt_.jpg
 Sinful.dk

Et lille udvalg af det nye sexlegetøj til mænd (Foto: Sinful.dk)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_detfraekke_116.png

Sponsoreret indhold