Lørdags-lir: Se Cira nøgen

Cira er en populær gæst på seoghør.dk. Tjek billederne, så forstår du hvorfor...

Cira er en populær gæst på seoghør.dk. Tjek billederne, så forstår du hvorfor...

Foto: All OverFamilien får ind imellem kaffen galt i halsen, men ved nøjere eftersyn vinder Cira Beenfeldt hver gang.

Den lækre model er simpelt hen gudesmuk, som det fremgår af denne nye billedserie.

- Jeg er overdrevet glad for de nye billeder, og har faktisk kun fået positiv feedback.

Selv fra familien, der ellers lige har skullet sluge, at jeg ind imellem har glemt at fortælle om nogle af mine jobs - og så har de pludselig set mig på TV eller i en reklame, hvor jeg optræder ret afklædt, smiler baben til seoghør.dk.

Skønhedsdronningen: Smider tøjet

Og så er det faktisk ikke, fordi hun knokler som en sindssyg i det nærmeste fitness-center for at holde sin velproportionerede krop ved lige.

- Jeg ville så gerne kunne sige, jeg træner tre timer hver dag, og spiser efter en nøje tilrettelagt kostplan, men sandheden er, at jeg er på fornavn med samtlige pizzabagere i området, er mester i tequila-shots og ryger cigaretter ved siden af.

Men jeg bruger dog enormt meget energi på at pleje min hud hver dag efter badet, og drikker godt to liter vand hver dag, fortæller Cira.

De nye billeder er bl.a. lavet for at få flere udenlandske jobs, hvor eksotiske destinationer som Korea og Dubai pludselig har vist interesse efter Ciras lidt mere vovede stil.

Nyd hende her:


- Jeg har det rigtig godt med min krop. Jeg synes, nøgenhed kan være virkelig smukt, siger Cira Beenfeldt (Foto: FLASHnMODELS)


Cira Beenfeldt er netop blevet færdig med at indspille sin første single, og skal nu i gang med videoen. Og frækkerten garanterer med et grin, at hun ikke kommer til at optræde i flyverdragt (Foto: FLASHnMODELS)

Cira Siemone Muhlig: Miss Bikini


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close