Det frække9. august 2014

Lørdags-lir: Dét bare bryster

Kvinder elsker at vurdere andre kvinder, og mændene elsker bare at kigge på. Tjek din egen smag her.
Af af
Anni Fønsby hører til de mere veludrustede, men der findes bryster i alle størrelser. Tjek herunder.
Anni Fønsby hører til de mere veludrustede, men der findes bryster i alle størrelser. Tjek herunder.
 Foto: Christian Grüner

Både mænd og kvinder interesserer sig for bryster.Kvinder elsker at vurdere andre kvinder, mens mænd bare gerne vil kigge.Og her får alle deres lyster styret.LÆS OGSÅ: Lørdags-Lir med smukke SolSeoghør har simpelthen samlet en kavalkade af flotte frontpartier, så der burde være nok at kigge på.LÆS OGSÅ: Lørdags-Lir med sexede sangerinderMelissa Nielsen har deltaget i Paradise Hotel, og flere gange fået lavet barmen større.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0ac9b649c56f41ab9995803122dbc418.jpg

Der bliver nok at kigge på, når Melissa debuterer i Robinson Ekspeditionen 2014. (Foto: Claus Poulsen)Om 14 dage debuterer hun i Robinson Ekspeditionen 2014 på TV3, men i videoen herunder kan du få et smugkig på hendes imponerende front.

LÆS OGSÅ: Lørdags-Lir med frække KiraNinna Ajay drømmer om en fremtid ved militæret, men har ellers nok at lave som model- og eventpige.Den flotte pige har fået lidt hjælp til barmen, som da også strutter af velvære.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b1aad996121849feaa5e232f45241e0f.jpg

Der er ikke noget at sige til, at Ninnas front blev bemærket over hele verden. (Foto: Kaspar Wenstrup)Da Ninna medvirkede kun iført bodypaint i en reklamevideo, blev filmen straks så populær, at den blev set af millioner af mennesker verden over.SE og HØR var med Ninna på stranden. Tjek videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Lørdags-Lir med hoppende brysterNicole Brøggler optræder gerne så naturligt som muligt.Den sprøde reality-babe har nærmest gjort det til sin force at være nøgen og fuld. Gerne på samme tid.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/598eaa017ef6429eb5a4790f87132c0a.jpg

Nicole har talt om at få større bryster, men indtil videre er de heldigvis helt naturlige. (Foto: Dan Mariegaard)Barmen er også stadig i den naturlige afdeling, som hun afslørede det, da seoghør.dk fulgte hende i vandet i kalkgraven ved Solrød.Se videoen herunder.

LÆS OGSÅ: Lørdags-Lir med sol på babserne

Sponsoreret indhold